Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 16-01-2019, 15:18
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Ανατολής συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Στην Δημοτική Ενότητα  Ανατολής έχει ολοκληρωθεί η κατάρτιση του ψηφοδελτίου όπως και ο βασικός κορμός των ψηφοδελτίων στις κοινότητές της, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Βασικός σκοπός της συνάντησης ήταν η επεξεργασία των προτάσεων και η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων για τη δημοτική ενότητα προκειμένου να ενσωματωθούν στο τελικό πρόγραμμα, το οποίο επεξεργάζονται οι επιτροπές που έχουν συγκροτηθεί.

Η ολοκλήρωση των υποδομών, η αξιοποίηση και αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων, η διαχείριση των απορριμμάτων και οι σχολικές υποδομές ήταν μεταξύ των θεμάτων που κυριάρχησαν. «Όλοι οι υποψήφιοι της Δημοτικής Ενότητας Ανατολής μετέχουν στις επιτροπές που επεξεργάζονται τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης έχοντας έτσι τον κύριο λόγο για την περιοχή τους» σημειώνεται.

Ο επικεφαλής της παράταξης υπογράμμισε τη θέση για την ενίσχυση των Κοινοτικών Συμβουλίων τόσο με αρμοδιότητες  όσο και με πόρους ώστε να επιλύουν άμεσα και αποτελεσματικά τα καθημερινά προβλήματα που ανακύπτουν.

Ο κ. Ελισάφ συνεχίζει τις συναντήσεις και τις επαφές με υποψηφίους στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα