Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μ. Ελισάφ: «Ο χρόνος… μια κινούμενη εικόνα της αιωνιότητας»

Εικόνα του άρθρου Μ. Ελισάφ: «Ο χρόνος… μια κινούμενη εικόνα της αιωνιότητας»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/12/2022, 14:42
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Mε αναφορά στον Πλάτωνα, ξεκινά το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Ο κ. Ελισάφ επικαλείται και συμμερίζεται τον ορισμό που έδωσε ο φιλόσοφος στον χρόνο: ότι ο χρόνος είναι μία κινούμενη εικόνα της αιωνιότητας.

«Η χρονιά που φεύγει μας δίδαξε ότι η ειρήνη είναι πολύτιμη και ποτέ δεν θα πρέπει να την θεωρούμε δεδομένη… Μας έδειξε ότι ο κόσμος είναι μικρός και τα προβλήματα κοινά. Μας δίδαξε πως μόνο με συνεργασίες και αλληλεγγύη μπορούμε να τα ξεπεράσουμε. Είθισται στο τέλος κάθε χρόνου να γίνονται απολογισμοί. Θα το αποφύγω. Οφείλω όμως να πω ότι το 2022 για τον Δήμο μας υπήρξε μία εξαιρετικά παραγωγική χρονιά» επισημαίνει ο δήμαρχος.

Ο κ. Ελισάφ εκτιμά ότι η καθημερινότητα αλλάζει και γίνεται καλύτερη μέσω των έργων που υλοποιήθηκαν ή που υλοποιούνται.

«Το 2023 έρχεται με νέες προκλήσεις. Κάθε πρόκληση είναι και μία ευκαιρία. Ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι και πιο χρήσιμοι για τον συνάνθρωπό μας. Ο χρόνος… μια κινούμενη εικόνα της αιωνιότητας… Μικρός κι απέραντος μαζί.. Στεκόμαστε στην αυγή του για να τον προϋπαντήσουμε με τις πιο θετικές μας σκέψεις. Και με τις θερμότερες ευχές…» καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back