Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το By the Lake ταξιδεύει

Εικόνα του άρθρου Το By the Lake ταξιδεύει
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/10/2022, 23:00
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το By the Lake, το ντοκιμαντέρ που έφτιαξαν οι άνθρωποι του typos-i.gr για τη μουσική σκηνή των Ιωαννίνων, μεταξύ 1975-1995, συνεχίζει το ταξίδι του σε όλο τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής, από τον περασμένο Μάρτιο, το By the Lake, έχει πάει σε 13 συνολικά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο: Από τη Σουηδία και το Λονδίνο, μέχρι τη Νάπολη και την Ταγκόρη, στην Ινδία και από το Καράκας της Βενεζουέλας μέχρι την Κωνσταντινούπολη.

Η πιο μακρινή άκρη του πλανήτη όπου έφτασε, είναι το Μπουτάν!

Αν σας αρέσει ο Τύπος, μπορείτε να τον στηρίξετε με μια συνδρομή ή δωρεά, εδώ:

Εκεί έχει φτάσει, μεταξύ άλλων η χάρη μας, κερδίζοντας και βραβεία, πρώτα, δεύτερα και εύφημες μνείες, τις 5 από τις 13 μέχρι στιγμής επιλογές και διακρίσεις που έχει πάρει.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία, σημαντική στήριξη παρείχε η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη»

Το καλοκαίρι που πέρασε, το By the lake «έχασε» το φεστιβάλ στα Χανιά, όπου δεν συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα. Κοντά στις επιτυχίες, έρχονται και τα «άκυρα», όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα.

Το ντοκιμαντέρ όμως συνεχίζει το ταξίδι του. Μέχρι το τέλος του ’22 έχει στόχο άλλα 4-5 φεστιβάλ, μέχρι φυσικά το μεγάλο ραντεβού της Θεσσαλονίκης.

Ακόμα όμως και να μην συμπεριληφθεί στα προγράμματα, σημασία θα έχει το ταξίδι (εντάξει, τετριμμένο) και η στιγμή που θα παιχτεί σε όσο περισσότερα σημεία της χώρας μπορέσουμε, με όσο το δυνατό περισσότερους-περισσότερες θελήσετε να το δείτε και δεν προλάβατε τον Ιούλιο, στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων. Θα τα πούμε αναλυτικότερα γι αυτό, σε λίγο καιρό.

Μέχρι τότε, αν θέλετε, όσοι-ες το έχετε δει, μπορείτε να το βαθμολογείτε στο imdb: https://www.imdb.com/title/tt19514678/

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back