ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Λαϊκή Συσπείρωση: «Γελοιότητες που στερούνται κάθε λογικής»

Εικόνα του άρθρου Λαϊκή Συσπείρωση: «Γελοιότητες που στερούνται κάθε λογικής»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/04/2024, 21:29
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Η περιφερειακή αρχή Καχριμάνη επιλέγει την αυτογελοιοποίηση ως διέξοδο από τα επικίνδυνα πολιτικά της παιχνίδια»: Με αυτόν τον τρόπο σχολιάζει η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Γιώργο Πρέντζα τα όσα ανέφερε στη χτεσινή του ανακοίνωση ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καριμάνης για την υπόθεση της επικινδυνότητας της Εγνατίας οδού.

Ο κ. Καχριμάνης επέρριψε ευθύνες στους δημοσιογράφους κατηγορώντας τους για «αλλοίωση» και για «διασταλτική ερμηνεία» ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι οι αναφορές του έγινε στο πλαίσιο «ιδιωτικής συζήτησης». Μια «ιδιωτική συζήτηση» που έγινε σε δημόσια συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής:

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» λοιπόν είναι η μοναδική μέχρι στιγμής περιφερειακή παράταξη που έρχεται να σχολιάσει τη χτεσινή ανακοίνωση του κ. Καχριμάνη. 

Διαβάστε: Αυτό να μείνει μεταξύ μας...

«Η περιφερειακή αρχή προσπαθεί να στρέψει με γελοίο και συκοφαντικό τρόπο, την ευθύνη πρόκλησης και συντήρησης δημόσιας ανησυχίας… προς στους δημοσιογράφους, κατασυκοφαντώντας τους. Ταυτόχρονα, προσπαθεί να θέσει τα παρευρισκόμενα μέλη της περιφερειακής επιτροπής συνένοχους στο περιεχόμενο μιας ‘ψιλοκουβέντας μεταξύ τους’» σημειώνει και συνεχίζει κάνοντας λόγο για «γελοιότητες που στερούνται κάθε λογικής και ερείσματος στην πραγματικότητα».

Παράλληλα, η «Λαϊκή Συσπείρωση» επιτίθεται στην παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» του Γιάννη Στέφου αλλά και στην παράταξη «Ήπειρος Όλον» του Στέφανου Ζούμπα. «Οι επικίνδυνες δηλώσεις του περιφερειάρχη βρήκαν, για μια ακόμη φορά, συμπαραστάτη την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αξιολόγησε ως ‘υπερβολικές και αχρείαστες’ τις δηλώσεις, σε χθεσινή ανακοίνωσή της. Ακριβώς όπως τις αξιολόγησε και η περιφερειακή αρχή στην απάντηση της! Καμία έκπληξη» τονίζει, ενώ επισημαίνει και «την εκκωφαντική σιωπή στήριξης στην περιφερειακή αρχή» από την παράταξη του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, η «Λαϊκή Συσπείρωση» επισημαίνει ότι στην απάντηση του περιφερειάρχη δεν υπάρχει καμία αναφορά για την κατάσταση της σήραγγας της Κατάρας και της Εγνατίας οδού,

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back