ΕΛΛΑΔΑ

Εγνατία Οδός: Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία από και προς Βέροια

Εικόνα του άρθρου Εγνατία Οδός: Μετ’ εμποδίων η κυκλοφορία από και προς Βέροια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/02/2023, 14:33
ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό θα παραμείνει αύριο, από τις 7.30 το πρωί και για οκτώ ώρες (ώς τις 17.30), το τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου έως αυτόν του Νησελίου/Αλεξάνδρειας, λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης γέφυρας σήμανσης για την τοποθέτηση ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων (VMS).

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από Θεσσαλονίκη (ΑΘΕ) προς Βέροια (Εγνατία Οδός) θα εξυπηρετείται με εκτροπή στον ΑΘΕ από τον Α/Κ Αξιού/Ευζώνων, βόρεια προς τον Α/Κ Γέφυρας/Αγ. Αθανασίου, ακολούθως στην Εθνική Οδό 2 (Ε.Ο.2) έως τη Χαλκηδόνα, ακολούθως στην παλαιά Εθνική Οδό 1 (π.Ε.Ο.1) μέσω Αλεξάνδρειας και είσοδο στον Α/Κ Νησελίου/Αλεξάνδρειας της Εγνατίας Οδού στην κατεύθυνση προς Βέροια. 

Παράλληλα, η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από Θεσσαλονίκη (ΑΘΕ) προς Βέροια (Εγνατία Οδός), θα εξυπηρετείται με εκτροπή από τον Α/Κ Ιωνίας (Κ2) στην Εγνατία Οδό (περιφερειακή Θεσσαλονίκης) προς την Εθνική Οδό 2 (Ε.Ο.2) έως τη Χαλκηδόνα, ακολούθως στην π.Ε.Ο.1 μέσω Αλεξάνδρειας και είσοδο στον Α/Κ Νησελίου/Αλεξάνδρειας της Εγνατίας Οδού στην κατεύθυνση προς Βέροια.

Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από Κατερίνη/Αθήνα (Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου / Α1) προς Βέροια (Εγνατία Οδός / Α2) θα εξυπηρετείται με εκτροπή στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου (Α1) από τον Α/Κ Μεθώνης / Αγαθουπόλεως βόρεια προς την παλαιά Εθνική Οδό 1 (π.Ε.Ο.1) μέσω Αιγινίου και είσοδο στον Α/Κ Νησελίου / Αλεξάνδρειας της Εγνατίας Οδού στην κατεύθυνση προς Βέροια.

Σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από Βέροια (Εγνατία οδός/Α2) προς Θεσσαλονίκη (ΑΘΕ) και ανατολική Εγνατία Οδό, αυτή θα εξυπηρετείται με εκτροπή από τον Α/Κ Νησελίου/Αλεξάνδρειας βόρεια προς την π.Ε.Ο.1 έως τη Χαλκηδόνα, ακολούθως στην Ε.Ο.2 έως τον Α/Κ Γέφυρας/Αγ. Αθανασίου και είσοδο ή στον ΑΘΕ στον Α/Κ Αξιού/Ευζώνων ή στην Εγνατία Οδό στον Α/Κ Ιωνίας (Κ2) στην επιθυμητή κατεύθυνση.

Η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από Βέροια (Εγνατία οδός/ Α2) προς Κατερίνη/Αθήνα (Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου/Α1) θα εξυπηρετείται με εκτροπή από τον Α/Κ Νησελίου/ Αλεξάνδρειας στην π.Ε.Ο.1 νότια προς Αιγίνιο και ακολούθως είσοδο στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου (Α1) στον Α/Κ Μεθώνης στην επιθυμητή κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτό, η Εγνατία Οδός ΑΕ καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν την εγκατεστημένη εργοταξιακή σήμανση (κίτρινες πινακίδες), καθώς επίσης τις υποδείξεις και οδηγίες των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας και του προσωπικού της εταιρείας. Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ. Φωτογραφία αρχείου/Christaras A/el.wikipedia.org

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3