Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κύπρος-Ιωάννινα μέσω καρδιολογίας

Εικόνα του άρθρου Κύπρος-Ιωάννινα μέσω καρδιολογίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/09/2018, 23:08
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα καρδιολογικό συνέδριο που ήρθε από την Κύπρο με την αεροπορική γραμμή Λάρνακα-Ιωάννινα, φιλοξενεί αυτό το σαββατοκύριακο η πόλη των Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό καρδιολογικό σεμινάριο που διοργανώνει η Καρδιολογική Εταιρία Κύπρου με επιστημονικό υπεύθυνο τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Καρδιολογίας και καθηγητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιάννη Γουδέβενο. Ο κ. Γουδέβενος, ο τέως πρόεδρος της Καρδιολογικής Εταιρίας Κύπρου Γιώργος Γεωργίου και ο τέως πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας Στέφανος Φούσας αναφέρθηκαν στα οφέλη της αεροπορικής σύνδεσης σε συνεδριακό και επιστημονικό επίπεδο. Ο κ. Φούσας στάθηκε ιδιαίτερα στις προσπάθειες της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας να καταστούν τα Γιάννενα συνεδριακός και ιατρικός προορισμός. Ανακοίνωσε δε ότι του χρόνου το πανελλήνιο καρδιολογικό συνέδριο θα γίνει στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ο κ. Φούσας δεν παρέλειψε να καταθέσει και την πολιτική του θέση. Με αφορμή την Κύπρο και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που υπάρχουν εκεί, ο τέως πρόεδρος της Καρδιολογικής Εταιρίας ανέφερε ότι «και η χώρα μας διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις να δημιουργήσει ιδιωτικά πανεπιστήμια μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο την προσέλκυση φοιτητών από ολόκληρο τον κόσμο», θυμίζοντας την πάγια θέση της ΝΔ για την πανεπιστημιακή παιδεία.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back