Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Κολύμπησε» μέχρι τα μετάλλια ο ΚΟΙ

Εικόνα του άρθρου «Κολύμπησε» μέχρι τα μετάλλια ο ΚΟΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/08/2020, 16:34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φέτος, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης έγινε σε τέσσερις πόλεις, τμηματικά, με συμμετοχή 600 αθλητών και αθλητριών.

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ιωαννινων πήρε μέρος με 16 αθλητές-τριες και συνέχισε να ξεχωρίζει, κατακτώντας 10 μετάλλια σε αγωνιστικό και προαγωνιστικό επίπεδο: -7 χρυσά, 1 αργυρό, 2 χάλκινα.

Την ομάδα αποτέλεσαν οι εξής: Δημήτριος Κοντοδήμος, Κωνσταντίνος Δέδες, Χρύσα Λιάρου, Άννα Μήτση, Ιωακείμ Καλαμπόκης, Βασίλειος Παπαϊωάννου, Δημήτρης Μπάζιος, Στέφανος Εξάρχου, Σταύρος Καραβίδας, Μελίνα Σιδέρη, Αγγελική Σπυρούδη, Μαρίνα Μπάζιου, Κωνσταντίνος Εξάρχου, Θεοδώρα Καράσσα,  Παρασκευή Γεωργονίκου.

Η Έλενα Σιδερη που κολυμπούσε με υποσχετική στα Δελφίνια Πτολεμαΐδας για φέτος, κατέκτησε την 2η θέση σε σκυτάλη 4*100.

«Οι εμφανίσεις και τα ατομικά ρεκόρ των αθλητών αφήνουν υποσχέσεις για κάτι μεγαλύτερο για την επόμενη κολυμβητική χρόνια βάζοντας πολύ υψηλότερα των πήχη σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο» αναφέρει ο ΚΟΙ στην ανακοίνωσή του.

Επίσης, 3 αθλητές της ομάδας κατοχύρωσαν τα μόρια για μελλοντική χρήση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Την αποστολή συνόδευσαν ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Ντεμίρης και ο προπονητής Χρήστος Ευαγγελίου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3