Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 18-02-2021, 19:56
ΗΠΕΙΡΟΣ

Τη σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού κολυμβητηρίου υπέγραψαν σήμερα ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας «Γεωγένεσις» Ευγένιος Παπαδόπουλος.

Το έργο, με προϋπολογισμό 984.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ. Αφορά δε παρεμβάσεις αντικατάστασης μονάδας λέβητα-καυστήρα θέρμανσης χώρων με σύστημα υψηλής θερμικής απόδοσης, αντικατάσταση κουφωμάτων, εγκατάσταση αερόψυκτης αντλίας θερμότητας για την κάλυψη αναγκών ζεστού νερού χρήσης ή/και θέρμανσης χώρων, επεμβάσεις με τη χρήση λαμπτήρων LED στις εγκαταστάσεις φωτισμού, αυτόματο έλεγχο και διαχείριση ενέργειας κτηρίου, και εγκατάσταση ηλιακού θερμικού συστήματος για την κάλυψη μέρους των αναγκών ζεστού νερού.

«Είχαμε δεσμευθεί ότι το Κολυμβητήριο θα λειτουργεί όλο το χρόνο. Μετά και από τη σημερινή υπογραφή με τον ανάδοχο του έργου ερχόμαστε να υλοποιήσουμε αυτή την δέσμευσή μας. Πλέον εξασφαλίζουμε εξοικονόμηση ενέργειας, άρα και πόρων για το Δήμο μας. Το σημαντικότερο είναι ότι θα μπορούμε να λειτουργούμε 12 μήνες το χρόνο το κολυμβητήριο, υλοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των αθλητικών μας συλλόγων και των δημοτών μας» αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Τσιρογιάννης.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα