ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κοινωνική καινοτομία στα ορεινά: Μια πρώτη συνάντηση

Εικόνα του άρθρου Κοινωνική καινοτομία στα ορεινά: Μια πρώτη συνάντηση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/10/2023, 16:34
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Τα Ψηλά Βουνά» διοργανώνει συνάντηση γνωριμίας  την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στις 19.30 στη WOW (Αραβαντινού 14).

Η συνάντηση γίνεται με αφορμή το πρόγραμμα εκπαίδευσης σε νέα επιχειρηματικά μοντέλα με τίτλο «Κοινωνική καινοτομία στις ορεινές περιοχές»

Ο Σωτήρης Τσουκαρέλης κάλεσε στην εκδήλωση, ενημερώνοντας για το σκοπό της: ενημέρωση για το επερχόμενο πρόγραμμα, συνάντηση με άλλους ενδιαφερόμενους-ες, μια μικρή «εισαγωγή» στον τομέα της κοινωνικής καινοτομίας στις ορεινές περιοχές.

Δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα, γίνονται εδώ: https://bit.ly/45Vwb9K

Το πρόγραμμα Ενίσχυσης της Κοινωνικής Καινοτομίας στην ελληνική περιφέρεια έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας κοινότητας θερμοκοιτίδων κοινωνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται για την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Συμμετέχουν φορείς από όλη την Ελλάδα που θα διεξάγουν προγράμματα επιχειρηματικής ενδυνάμωσης στις περιοχές των Βόρεια/Νότια Πίνδος, Ζαγοροχώρια-Ιωάννινα, Ρέθυμνο, Καρδίτσα, Φλώρινα, Αλεξανδρούπολη, Κυκλάδες, Καλαμάτα, και στην ευρύτερη περιοχή του νομού Μεσσηνίας. Υλοποιείται από το Impact Hub Athens ( https://athens.impacthub.net/) με την υποστήριξη του Ιδρύματος Google.org

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back