Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστή η Κλόκοβα λόγω άσκησης

Εικόνα του άρθρου Κλειστή η Κλόκοβα λόγω άσκησης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/10/2022, 12:46
ΕΛΛΑΔΑ

Την Τρίτη 1η Νοεμβρίου θα  γίνει στην Ιόνια Οδό, στη σήραγγα Κλόκοβας,  άσκηση ετοιμότητας.  

Κατά τη διάρκεια της άσκησης και συγκεκριμένα από τις 07:30 έως τις 19:00, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αντιρρίου και Γαβρολίμνης. 

Όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον κομβο Αντιρρίου και μέσω της παλιάς εθνικής οδού και της χρήσης κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του κομβου Γαβρολίμνης.

Αντιστοίχως, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον κομβο Γαβρολίμνης και μέσω της παλαιάς εθνικής  και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Αντίρριου.

Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του κόμβου Αντιρρίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα και του κλάδου εισόδου του κόμβου Γαβρολίμνης στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

 Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων ρυθμίσεων, ο μετωπικός σταθμός διοδίων της Κλόκοβας θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back