ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κλέφτες ποδηλάτων…

Εικόνα του άρθρου Κλέφτες ποδηλάτων…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/02/2018, 14:55
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δίκυκλα και μοτοποδήλατα είχαν βάλει στο «μάτι» δύο νεαροί. Από κοινού ή μεμονωμένα εμπλέκονται σε 32 συνολικά υποθέσεις κλοπών.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ένας 19χρονος και ένας 20χρονος –Έλληνες και οι δύο. Στη δικογραφία που σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων,εμπλέκεται και μια 17χρονη Ρουμάνα για υπόθεση κλοπής από κατάστημα. 

Όλα ξεκίνησαν προχτές το απόγευμα, όταν οι δύο νεαροί και η 17χρονη κοπέλα έκλεψαν κοσμήματα από κατάστημα στα Γιάννενα. Μέρος των κλοπιμαίων τα έκρυψαν σε υπαίθριο χώρο στην πόλη. Και οι τρεις συνελήφθησανεκείνο το βράδυ. 

Στη συνέχεια, η Αστυνομία εξακρίβωσε ότι οι δύο νεαροί από τον περασμένο Ιούνιο είχαν διαπράξει 31 κλοπές δικύκλων και ποδηλάτων τα οποία ήταν σταθμευμένα είτε σε αύλειους χώρους σπιτιών ή σε δημόσια σημεία. Στη συνέχεια, τα δίκυκλα και τα ποδήλατα τα μεταπωλούσαν είτε μέσω αγγελιών σειστοσελίδες διαδικτύου είτε σε ιδιώτες, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος.

Στην κατοχή των δραστών και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην υπαίθρια κρύπτη που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα, που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος καθώς και ένα κυτίο με 23 φυσίγγια, μία κυνηγετική ζώνη με 26 φυσίγγια και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες επρόκειτο να οδηγηθούν στον εισαγγελέαΠρωτοδικών Ιωαννίνων. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back