ΕΛΛΑΔΑ

Κινητοποιείται και ο Στρατός στην Αττική Οδό

Εικόνα του άρθρου Κινητοποιείται και ο Στρατός στην Αττική Οδό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/01/2022, 22:01
ΕΛΛΑΔΑ

Η χιονόπτωση έχει παραλύσει το λεκανοπέδιο με τα κυριότερα προβλήματα να εντοπίζονται στους κεντρικούς οδικούς άξονες και ιδιαίτερα στην Αττική Οδό.

Όπως έγινε γνωστό από το Αθηναϊκό Πρακτορείο σε εξέλιξη στη μάχη για τον απεγκλωβισμό των πολιτών συμμετέχει και ο Στρατός, επιχειρώντας σε έξι σημεία του αυτοκινητοδρόμου.

Οι έξι έξοδοι είναι οι έξοδος 11 (Λεωφόρος Κηφισίας), 12 (Λεωφόρος Πεντέλης), 13 (Δουκίσσης Πλακεντίας), 15 (Λεωφόρος Μαραθώνος), 17 (Κάντζα) και 18 (Παιανία).

«Είναι μια δύσκολη μέρα και νύχτα και από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής εντείνεται η προσπάθεια ώστε να παραμείνουν ανοιχτά τα νοσοκομεία και οι δρόμοι, ενώ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, εάν παραστεί ανάγκη θα συνδράμουμε για τη διακομιδή σε νοσοκομείο, νεφροπαθών ή άλλων ευπαθών συμπολιτών μας», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ο περιφερειάρχης αναγνώρισε τα προβλήματα που σημειώθηκαν στο ζήτημα της κυκλοφορίας των οχημάτων σε κάποιους παράδρομους ή δημοτικούς δρόμους όπου δεν ήταν εύκολη η κίνηση με συνέπεια να επιβαρυνθούν οι κεντρικοί δρόμοι. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back