ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου πάει Θεσσαλονίκη

Εικόνα του άρθρου Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου πάει Θεσσαλονίκη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/10/2017, 17:11
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης θα εμφανιστεί το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων «Η Πασσαρών» το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών-Χορωδιών-Ορχηστρών που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος.

Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος είναι ο πρώτος πανελλαδικά σύλλογος που οργάνωσε και πραγματοποίησε Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Ορχηστρών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στόχος του είναι η διάδοση της πολυφωνικής μουσικής μέσω συναυλιών, φεστιβάλ, μουσικών σεμιναρίων της χορωδιακής και ορχηστρικής μουσικής. Οι εκδηλώσεις του Συνδέσμου πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού, την τοπική αυτοδιοίκηση και άλλους φορείς.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος οργανώνει το 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών. Στο φεστιβάλ πρόκειται να συμμετάσχουν φιλαρμονικές μπάντες, πολυφωνικές χορωδίες, καθώς και κάθε είδους ορχήστρες από διάφορες χώρες του εξωτερικού, περισσότερα από 50 τμήματα στο σύνολό τους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back