Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 28-07-2017, 14:00
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου Ιωαννίνων «Η Πασσαρών» προγραμμάτισε για το φετινό καλοκαίρι τις παρακάτω συναυλίες:

 • Πάργα, Σάββατο 24 Ιουνίου 2017
   Ο Δήμος Πάργας συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και με πρωτοβουλία της Φιλαρμονικής Δήμου Πάργας και του Συλλόγου Γυναικών Πάργας «Δηιδάμεια», διοργανώθηκαν συναυλίες με ορχήστρες και μουσικά σχήματα, στο κέντρο της πόλης, στην άγκυρα. Στο πλαίσιο αυτό, το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου παρουσίασε δικό του μουσικό πρόγραμμα.
 • Αμφιλοχία, Σάββατο 22 Ιουλίου 2017
   Το Κέντρο Λόγου, Τέχνης και Επιστήμης «Αμφιλοχίας Δίοδος», σε συνεργασία με το Δήμο Αμφιλοχίας, διοργάνωσαν συναυλία με το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου, στο λιμάνι της Αμφιλοχίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πανακαρνάνεια» του Δήμου Αμφιλοχίας.
 • Ο Δήμος Ζίτσας διοργανώνει συναυλίες με το Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου στις τοπικές κοινότητες:
 • - Μεταμόρφωση (Καρυές) , Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017
  - Άνω Λαψίστα, Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017
 •  Πρέβεζα, Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017
   Η φανταστική σκηνή «Όπερα του Νερού και του Ονείρου», που δημιούργησε ο κ. Λέανδρος Σπαρτιώτης το 2016 και αποτελείται μεταξύ άλλων από χιλιάδες κουτάκια μπίρας και αναψυκτικών, θα φιλοξενήσει και αυτό το καλοκαίρι μία σειρά από συναυλίες, στην παραλία της πόλης της Πρέβεζας. Μία από τις μουσικές βραδιές είναι αφιερωμένη στο Κιθαριστικό Σύνολο Ροδοτοπίου για δεύτερη συνεχή χρονιά.
 • Κέρκυρα, Πετριτής, 10 Αυγούστου 2017
   Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετριτή Κέρκυρας αναβιώνει το παραδοσιακό έθιμο της βαρκαρόλας, που ξετυλίγει την ιστορία του νησιού της Κέρκυρας, συνδέοντάς τη με την αρχαία μυθολογία και τις περιπέτειες του Οδυσσέα, αλλά και τη σωτηρία του νησιού από τον Άγιο Σπυρίδωνα όταν οι Οθωμανοί προσπάθησαν το 1716 να το πολιορκήσουν.
   Η βραδιά θα πλαισιωθεί από χορευτικά, χορωδίες, καθώς και τη συμμετοχή του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου.
 • Ροδοτόπι, Τρίτη 22 Αυγούστου 2017
   Συναυλία της Χορωδίας Πετριτή Κέρκυρας και του Κιθαριστικού Συνόλου Ροδοτοπίου, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Ροδοτοπίου.
   Η συναυλία συνδιοργανώνεται από το Δήμο Ζίτσας και το ΚΣΡ, στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΚΣΡ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετριτή Κέρκυρας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου
 
 

 

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα