Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 6-08-2016, 00:46
ΕΛΛΑΔΑ

Για αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα παραπέμπονται να δικαστούν σήμερα Σάββατο το μεσημέρι στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο Κώστας Σακκάς και ο Μάριος Σεϊσίδης, οι οποίοι αργά χθες το απόγευμα οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

Σύμφωνα με το συνήγορο του Μ. Σεϊσίδη, Κώστα Παπαδάκη, στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία μετέβη ιατροδικαστής μετά από αίτημα του κατηγορουμένου, για να τον εξετάσει, καθώς καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τους αστυνομικούς.

Ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» Κώστας Σακκάς και ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στη δράση των «ληστών με τα μαύρα», Μάριος Σεϊσίδης, συνελήφθησαν τυχαία στη Σπάρτη από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
Ντοτη3