ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Καταψήφισε τον προϋπολογισμό ο Β. Σπύρου στο Ζαγόρι

Εικόνα του άρθρου Καταψήφισε τον προϋπολογισμό ο Β. Σπύρου στο Ζαγόρι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/01/2021, 10:21
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Ενιαία Δημιουργική Κίνηση Πολιτών Ζαγορίου καταψήφισε τον προϋπολογισμό του Δήμου Ζαγορίου στο δημοτικό συμβούλιο, για τους εξής λόγους, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της:

«Διατηρεί τα τέλη ύδρευσης, καθαριότητας και φωτισμού που ίσχυαν το 2020 και τα οποία ήταν αυξημένα σε σχέση με το 2019, το τελευταίο έτος της προηγούμενης δημοτικής αρχής, χωρίς να λάβει υπόψη την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε».

Επίσης, χαρακτηρίζει τα ποσά για τις προμήθειες του Δήμου «υπέρογκα» και αναφέρει ότι «εγγράφει πολλές εργασίες μέχρι του ποσού των 24.800 ευρώ, που στην πραγματικότητα αποτελούν έργα (πέραν των καθαρισμών δασικών και αγροτικών δρόμων) για να τα αναθέτει απευθείας  ως εργασίες, αποφεύγοντας τη δημοπράτησή τους».

Η παράταξη ψήφισε το Τεχνικό Πρόγραμμα «αφού στο μεγαλύτερο βαθμό περιλαμβάνει έργα που από την προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν συνεχιζόμενα ή δημοπρατημένα ή είχαν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση».

Τέλος, τονίζει ότι «στηρίζει όσες από τις ενέργειες, δράσεις και έργα κινούνται σε θετική κατεύθυνση,  υποβάλλει προτάσεις και ασκεί εποικοδομητική κριτική στη δημοτική αρχή με συνέπεια και υπευθυνότητα, με σκοπό την ανάπτυξη και προκοπή της ιστορικής περιοχής του Ζαγορίου».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back