Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 17-06-2021, 08:23
ΗΠΕΙΡΟΣ

Η Συνάντηση για μια Αντικαπιταλιστική Διεθνιστική Αριστερά-συνέλευση Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, καταγγέλλει στοχοποίηση εργαζόμενου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείορυ-Δυτ. Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι μετακινήθηκε ο Ηλίας Χάιδας από τη θέση του προϊσταμένου της υπηρεσίας Ελέγχου Νομιμότητας με «εκδικητικό τρόπο», από το συντονιστή της Αποκεντρωμένης Βασίλη Μιχελάκη.

«Η μετακίνηση αυτή μόνο τυχαία δεν είναι καθώς ενώ η αιτιολογία η οποία δόθηκε είναι ‘…η ορθή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, η αξιοποίηση των αποκτηθεισών ικανοτήτων και δεξιοτήτων, η ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών της αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας’, είναι εμφανές πως πρόκειται για μια εκδικητική συμπεριφορά εναντίον του συντρόφου, καθώς ο ίδιος έχει στοχοποιηθεί με αφορμές εισηγήσεις ακυρώσεων και ακυρώσεις μη-σύννομων αποφάσεων δημάρχων, δημοτικών συμβουλίων και ΔΣ Οργανισμών Δήμων, στα πλαίσια των καθηκόντων του. Μάλλον λοιπόν ο έλεγχος που ασκούσε, κάποιους ενόχλησε» αναφέρει η Συνάντηση.

Για το θέμα έχει κάνει καταγγελία και το νομαρχιακή τμήμα Πρέβεζας της ΑΔΕΔΥ.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
espa