Oikonomou pisoi

Καρδιολογικό συνέδριο για ένα τριήμερο

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/06/2018, 20:20

Τα Γιάννενα, επέλεξε το Ελληνικό Κολλέγιο Καρδιολογίας, προκειμένου να διοργανώσει το ετήσιο συνέδριό του από 28 έως 30 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Du Lac. Παράλληλα θα γίνει και το διεθνές συνέδριο επεμβατικής καρδιολογίας «Cardio Cath», το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην πόλη των Ιωαννίνων.  Συνολικά, πάνω από 300 σύνεδροι θα δώσουν το παρών.

Το πρόγραμμα του ετήσιου συνεδρίου Ελληνικού Κολλεγίου Καρδιολογίας είναι δομημένο με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο του συνεδρίου, διοργανώνεται το πρώτο σεμινάριο αφιερωμένο αποκλειστικά στον ειδικευόμενο καρδιολόγο και αφορά την προετοιμασία του για τις πανελλήνιες εξετάσεις ειδικότητας. Το σεμινάριο περιλαμβάνει 18 ώρες εκπαίδευσης, που βασίζεται σε παρουσίαση κλινικών σεναρίων, ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, συζήτηση και αιτιολόγηση της ορθής απάντησης, καθώς και εξετάσεις αξιολόγησης της αποκτηθείσας γνώσης στο τέλος του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Όσον αφορά το Cardio Cath, φέτος συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα καρδιολογικά συνέδρια στον κόσμο, το TCT, που διοργανώνεται από το Cardiovascular Research Foundation.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή 29 Ιουνίου, στις 20:00, στην αίθουσα «Πανδώρα Α», θα γίνει ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό με τίτλο «Καρδιολογία 2018», όπου θα αναπτυχθούν θέμα όπως η αντιμετώπιση της στεφανιαίας νόσου, η σημασία της κολπικής Μαρμαρυγής, οι καρδιοπάθειες και η εξέλιξη της καρδιολογίας στα Γιάννενα. Θα ακολουθήσει στις 21.00, η εναρκτήρια τελετή του συνεδρίου, όπου θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες τους καθηγητές Δ. Σιδερή και M. Rees.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Συνεδριακή ΑΕ/Conferre SA (λεωφ. Στ. Νιάρχου, τηλ. 26510 68610).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back