Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Κανένα νεότερο στοιχείο για τις βεβαιωμένες οφειλές προς τους Ο.Τ.Α.»

Εικόνα του άρθρου «Κανένα νεότερο στοιχείο για τις βεβαιωμένες οφειλές προς τους Ο.Τ.Α.»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/07/2020, 15:33
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με μια μικρή… αντιπολιτευτική αίσθηση, ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Σταύρος Καλογιάννης σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η απάντηση που έλαβε από τον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, σχετικά με τις βεβαιωμένες αναδρομικές οφειλές προς τους Δήμους, δεν προσθέτει κάτι νεότερο στα ήδη γνωστά.

Ο κ. Καλογιάννης έφερε στη Βουλή το θέμα, «μετά από συνεργασία που είχε με κατοίκους του Δήμου Ζίτσας» όπως αναφέρει.

Το θέμα είναι αν το υπουργείο προτίθεται να επανεξετάσει τα ποσά που έχουν καταβληθεί αναδρομικά για τα έτη 2011 έως 2019, για ηλεκτροδοτούμενα και μη ακίνητα.

Ο κ. Καλογιάννης τονίζει μεταξύ άλλων ότι «ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Λιβάνιος, για δεύτερη φορά, επαναλαμβάνει τη σχετική νομοθετική ρύθμιση», κάτι που είναι σχεδόν πεπατημένη, όταν οι υπουργοί αποφεύγουν να δώσουν μια απευθείας απάντηση.

«Δεν προωθείται όμως κάποια λύση επί του θέματος, ώστε να δικαιωθούν όσοι συμπολίτες μας κατέβαλαν εμπρόθεσμα οφειλές τους προς τους Δήμους (δημοτικά τέλη, ΤΑΠ)» προσθέτει και καταλήγει: «Προτίθεμαι να συζητήσω μαζί του το θέμα για ακόμη μία φορά, ζητώντας να συμψηφιστούν τα ποσά που έχουν καταβάλει συμπολίτες μας με άλλες οφειλές τους».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back