Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καμπάνια… «COVID safe place»

Εικόνα του άρθρου Καμπάνια… «COVID safe place»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/05/2020, 19:27
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το γεγονός ότι τα Ήπειρος είναι περιοχή με λίγα κρούσματα στο γενικό πληθυσμό προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ως πλεονέκτημα για την τουριστική προσέλευση, οι ξενοδόχοι, εστιάτορες, επιχειρηματίες του τουρισμού και των συναφών κλάδων στα Γιάννενα.

Η καμπάνια έχει το όνομα «COVID safe place » και όπως τονίζουν στη σχετική ανακοίνωση, είναι μια προσπάθεια «να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις δραματικές συνέπειες που φαίνεται να αντιμετωπίζει η εγχώρια τουριστική αγορά από την πανδημία του κορονοϊού».

Προσθέτουν ότι «η Ήπειρος είναι μια ασφαλής περιοχή που σχεδόν έμεινε «ανέγγιχτη» από την πανδημία.Οι υψηλές υγειονομικές υπηρεσίες που προσφέρει αποτελούν την εγγύηση για την ομαλή μετάβαση στην επόμενη ημέρα. Το δημιουργικό διατίθεται ελεύθερο προς χρήση για όλους, που σκοπό έχει να διαδώσει το μήνυμα των ελεύθερων και ασφαλών διακοπών στην περιοχή μας».

Υπογράφουν η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, ο σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Επιπλωμένων Διαμερισμάτων νομού Ιωαννίνων, το Σωματείο Καφέ-Μπαρ-Εστιατορίων και Συναφών Επαγγελμάτων και η Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back