Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

«Καμπανάκι» και από Φιλιάτες

Εικόνα του άρθρου «Καμπανάκι» και από Φιλιάτες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/11/2020, 12:23
ΗΠΕΙΡΟΣ

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Φιλιατών, με απόφαση της γενικής τους συνέλευσης από την προηγούμενη βδομάδα, σημειώνουν ότι η δομή φτάνει στα όριά της.

Τονίζουν ότι έχουν ενημερώσει έγκαιρα για τις ελλείψεις σε προσωπικό και την αδυναμία να αντιμετωπιστούν συνθήκες πανδημίας, αλλά όπως τονίζουν, το οκτάμηνο που «κερδήθηκε χάρη στις θυσίες των εργαζόμενων και του λαού μας, δεν αξιοποιήθηκε από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος πανδημίας».

Ζητούν άμεσα μέτρα για τη λειτουργία της κλινικής covid, επάρκεια μέσων ατομικών προστασίας, άμεσες προσλήψεις, rapid test σε κάθε εισαγωγή ασθενή, περιοδικούς ελέγχους στους υγειονομικούς κ.α.

«Ως δημόσιοι λειτουργοί της υγείας στο νομό Θεσπρωτίας, θα προστατεύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το υπέρτατο κοινωνικό αγαθό της υγείας, αναλαμβάνοντας όποια ευθύνη μας αναλογεί. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για εσάς (σ.σ. εννοεί της διοίκηση του νοσοκομείου, περιφερειακό συμβούλιο, 6η ΥΠΕ, το Υπουργείο Υγείας κ.ο.κ.) σε αυτή την έξαρση της πανδημίας την ευθύνη που σας αναλογεί να μην την αναλάβετε τώρα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back