Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Και τα πυρά συνεχίζονται…

Εικόνα του άρθρου Και τα πυρά συνεχίζονται…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/04/2018, 12:52
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Βασίλης Τσίκαρης τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, δεν ήταν και λίγα τα «μέτωπα» με τα οποία ήρθε αντιμέτωπος. Η πιο βασική μάχη που έδωσε, ήταν κατά των εταιριών καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης, μια μάχη από την οποία το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων βγήκε κερδισμένο.

Το νέο μεγάλο «μέτωπο» είναι η λειτουργία της 4ης πτέρυγας του νοσοκομείου, όπου ήδη έχουν μεταφερθεί οι κλινικές της Οφθαλμολογικής και της Πλαστικής Χειρουργικής, ενώ ξεκινούν οι διαδικασίες για την Αιμοδυναμική Κλινική. Απέναντί της, η διοίκηση βρίσκει τον Σύλλογο Εργαζομένων του νοσοκομείου, με πρόεδρο τον Γιώργο Φλούδα, ο οποίος είναι και τομεάρχης υγείας της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων. Τον τελευταίο καιρό, ο σύλλογος με απανωτές ανακοινώσεις του, οι οποίες περιφέρονται γύρω από τη νέα πτέρυγα, καταφέρεται εναντίον της διοίκησης. 

Αυτή τη φορά επανέρχεται με μια νέα ανακοίνωση-επιστολή προς την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Ηπείρου, την οποία καλεί επί της ουσίας να… συνετίσει τον κ. Τσίκαρη. «Η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων έχει κατασκευάσει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τόσους πολλούς δόλιους και ιδιοτελείς εχθρούς, που πλέον είναι δύσκολο κανείς να παρακολουθήσει τον ρυθμό ενοχοποίησης όσων εκφράζουν και την ελάχιστη διαφωνία. Σε αυτό το ασφυκτικό περιβάλλον είναι πλέον αδύνατον να έχει κανείς την πεποίθηση ότι θα υπάρξει η ελάχιστη ομοθυμία για την αντιμετώπιση των δύσκολων προκλήσεων» τονίζεται. Και συνεχίζει ζητώντας από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτη Νικολόπουλο «να αναλάβετε τη δική σας ευθύνη, έτσι όπως εσείς την αντιλαμβάνεστε για να σταματήσει τώρα η επέκταση και παγίωση του νοσηρού κλίματος που έχει δημιουργηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων».

Την ανακοίνωση-υπόμνημα την υπογράφει όλο το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων. Λίγη ώρα αργότερα, ο Σύλλογος προχώρησε σε διόρθωση, επισημαίνοντας ότι τα μέλη του συλλόγου Βασίλης Οικονόμου και Μαργαρίτα Οικονόμου δεν συνυπογράφουν το υπόμνημα…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back