πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Και τα «Γιάννενα Τώρα» για τη ΔΕΥΑΙ

Εικόνα του άρθρου Και τα «Γιάννενα Τώρα» για τη ΔΕΥΑΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/07/2019, 23:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» έρχεται να υπενθυμίσει ότι ήταν η πρώτη παράταξη που είχε θέσει επί τάπητος το ζήτημα της ΔΕΥΑΙ από το 2014. «Με τις θέσεις της και τις προτάσεις της συνέβαλε στα όποια θετικά έγιναν στη ΔΕΥΑΙ κατά την τελευταία δημοτική περίοδο. Το ίδιο θα κάνει και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με γνώμονα το πρόγραμμά της, για εξορθολογισμό της λειτουργίας της επιχείρησης και μείωσης της τιμής του νερού, προς όφελος των δημοτών» τονίζει.

Με την ανακοίνωσή της, η παράταξη αναφέρεται στην απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου που ακυρώνει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για αντικατάσταση αναπληρωματικών μελών στη διοίκηση της ΔΕΥΑΙ και η οποία, αν καταστεί τελεσίδικη, δημιουργεί θέμα ακυρότητας όλων των αποφάσεων που ελήφθησαν πρόσφατα.

«Δεν θεωρούμε ότι η ΔΕΥΑΙ πρέπει να πάψει να λειτουργεί και να λαμβάνει αποφάσεις στο χρόνο πριν και μετά τις εκλογές θα πρέπει όμως αυτές να είναι σύννομες και προς όφελος των δημοτών. Με την έναρξη της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής, προ πενταετίας, ο κ. Δήμαρχος είχε μιλήσει για παρακωλυτικούς μηχανισμούς και συμφέροντα που δρουν στην επιχείρηση χωρίς να τους κατονομάσει, ως όφειλε. Περίπου τα ίδια ακούσαμε και τώρα, με τη λήξη της δημοτικής θητείας, αόριστα και πάλι χωρίς ονόματα. Οι πολίτες απαιτούν διαφάνεια παντού και κυρίως για έργα σημαντικά για το περιβάλλον» επισημαίνουν τα «Γιάννενα Τώρα» με επικεφαλής τον Άρη Μπαρτζώκα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back