Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

...και η βλάβη αφανής...

Εικόνα του άρθρου ...και η βλάβη αφανής...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/01/2020, 23:54
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το «σκορ» της ΔΕΥΑΙ είναι διαχρονικά κακό, με πολλές διακοπές και μακρές βλάβες τα τελευταία χρόνια. Η πιο πρόσφατη χρονολογείται από χτες και ούτε οι...συνεχείς αναρτήσεις  του προέδρου της, Άρη Μπαρτζώκα, στάθηκαν… ικανες να την αποκαταστήσουν.

Το πρόβλημα δεν έχει λυθεί εξ ολοκλήρου ακόμα και δεν κατέστη δυνατή η αποκατάσταση μέχρι σήμερα (Τετάρτη) το μεσημέρι, όπως ήταν η αρχική εκτίμηση. Η βλάβη είναι εσωτερική και αναγκαστικά, παρά τις προσπάθειες των συνεργείων κατά μήκος της καθόδου του κεντρικότερου δρόμου της πόλης, από την Χατζηπελλερέν μέχρι την Πουλίτσα, η ύδρευση έχει επανέλθει πλήρως μόνο από τη Χατζηπελλερέν μέχρι το ύψος της Καλούδη. Το υπόλοιπο κομμάτι δεν έχει νερό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, «παρότι χρησιμοποιήθηκε και κάμερα δεν έγινε εφικτό να εντοπιστεί το σημείο όπου έχει σπάσει ο αγωγός. Οι εργασίες θα συνεχιστούν με σκοπό να δοθεί πλήρης λύση στο πρόβλημα. Η ΔΕΥΑΙ ζητά συγνώμη από τους καταναλωτές για την ταλαιπωρία και διαβεβαιώνει ότι καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος».

Είναι η πολλοστή βλάβη που υφίσταται το δίκτυο της ΔΕΥΑΙ, είτε από εξωγενείς, είτε από άλλους παράγοντες, με τις διοικήσεις διαχρονικά να χρεώνονται την κακή εικόνα, παρά τις καλές προθέσεις. Το γεγονός ότι η ΔΕΥΑΙ συνεχίζει να έχει ακριβές υπηρεσίες με μέτρια ανταπόδοση, δεν άλλαξε με την αλλαγή διοίκησης, έστω και αν η παρούσα εχει το ελαφρυντικό ότι τώρα συμπληρώνει τρεις μήνες θητείας.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ μέτραγε… προσπάθειες αποκατάστασης όλη τη μέρα, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook, χωρίς να προσθέσει κάτι πάντως στη γενικότερη δημόσια εικόνα, πέρα από την εντύπωση ότι διαπιστώνει πόσο βαθύ είναι το πρόβλημα που υποσχέθηκε να λύσει και μέχρι στιγμής, δεν δείχνει να τα καταφέρνει ιδιαίτερα, ούτε επικοινωνιακά, ούτε στην πράξη.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back