ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Καθαρισμός τάφρων στη Ζίτσα

Εικόνα του άρθρου Καθαρισμός τάφρων στη Ζίτσα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/10/2016, 21:01
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε εργασίες καθαρισμού των αποστραγγιστικών τάφρων προχωρά ο δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με τον ΤΟΕΒ Κρύας-Λαψίστας στο πλαίσιο των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας ενόψει του επικείμενου χειμώνα.

Ο δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος μαζί με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Κρύας-Λαψίστας παρακολούθησε σήμερα τις εργασίες καθαρισμού της τάφρου στη Βουνοπλαγιά.

«Τα έργα και οι παρεμβάσεις στοχεύουν στην πρόληψη πιθανών προβλημάτων από έντονα καιρικά φαινόμενα» ανέφερε ο κ. Πλιάκος και επανέλαβε το διαχρονικό αίτημα των ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ για αλλαγή της νομοθεσίας που διέπει τη λειτουργία τους. Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο αίτημα κατέθεσε στον Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα Γιάννενα. «Είναι αδήριτη ανάγκη να εκσυγχρονιστεί άμεσα το αναχρονιστικό νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τους ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ ώστε να μην υπάρχει πολυκερματισμός των αρμοδιοτήτων για να μπορέσουν και εκείνοι να επιτελέσουν το σημαντικό έργο στήριξης του αγροτικού κόσμου σε μια εποχή που η ενδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα θα πρέπει να αποτελεί βασική προτεραιότητα όλων μας» δήλωσε ο δήμαρχος Ζίτσας.  


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back