ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ιωάννινα-Κακαβιά: «Μέχρι τέλη Ιανουαρίου…»

Εικόνα του άρθρου Ιωάννινα-Κακαβιά: «Μέχρι τέλη Ιανουαρίου…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/12/2022, 16:35
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την εκτίμηση ότι το έργο του οδικού άξονα Ιωάννινα-Κακαβιά θα δημοπρατηθεί μέχρι το τέλος του ερχόμενου Ιανουαρίου εξέφρασε σήμερα, σε δηλώσεις του, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης. Την εκτίμηση αυτή την έκανε, όπως είπε, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από τον υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη.

Τον ίδιο άνθρωπο δηλαδή που τους τελευταίους μήνες μεταβάλλει τον χρόνο δημοπράτησης με δηλώσεις του στον αθηναϊκό Τύπο, το ίδιο πολιτικό πρόσωπο που δεν έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη, αναλυτική ενημέρωση για την προετοιμασία του έργου του τρίιχνου, κι όχι τετράιχνου, οδικού άξονα. Οι όποιες πληροφορίες υπάρχουν, προκύπτουν είτε από τα διάσπαρτα… στοιχεία των δηλώσεων του κ. Καραγιάννη είτε από τη «Διαύγεια».

Το έργο φέρεται ότι έχει προϋπολογισμό 310 εκατ. ευρώ. Λόγω και της ελλιπούς μελετητικής ωριμότητας, όπως αποδείχθηκε, το υπουργείο θα δημοπρατήσει το έργο με το σύστημα «μελέτη-κατασκευή».

Ο κ. Καχριμάνης είπε ακόμη ότι «έχει προχωρήσει το θέμα των απαλλοτριώσεων» ενώ υποστήριξε ότι «έχει υπογραφεί η περιβαλλοντική μελέτη»…


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back