Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ILONET: Παρουσίαση μιας συνεργατικής πλατφόρμας

Εικόνα του άρθρου ILONET: Παρουσίαση μιας συνεργατικής πλατφόρμας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/09/2020, 10:57
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ενημερωτική συνάντηση θα γίνει αύριο την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 13.00, στο αμφιθέατρο του Τεχνολογικού Πάρκου στο πλαίσιο του διασυνοριακού έργου  ILONET.

Το έργο ILONET προωθεί την ανάπτυξη Διασυνοριακού Δικτύου Δομών Μεταφοράς Τεχνολογίας και Τεχνογνωσίας. Σκοπός του δικτύου είναι να διαμοιράσει και να ενδυναμώσει τις ικανότητες, τις δυνατότητες, τις μεθοδολογίες, τα οργανωτικά μοντέλα και τις επιχειρησιακές πρακτικές, οι οποίες αναπτύσσονται για την κεφαλαιοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας και της καινοτομίας.

Στη συνάντηση θα παρουσιαστεί η συνεργατική ψηφιακή πλατφόρμα ILONET,  η οποία επιτρέπει σε φυσικά και νομικά, ερευνητικά και επιχειρηματικά πρόσωπα, να συνδιαλέγονται και να συναλλάσσονται με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών και τη μεταφορά τεχνογνωσίας και τεχνολογίας.

Την παρουσίαση θα κάνει ο καθηγητής Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Πατρών Σπύρος Σιούτας. Μέλη της Ερευνητικής ομάδας τόσο από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων όσο και από το Πανεπιστήμιο Πατρών, θα αναδείξουν την πρόοδο και τις προοπτικές του έργου ILONET.

Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back