ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιδού το φετινό μετάλλιο του Γύρου Λίμνης

Εικόνα του άρθρου Ιδού το φετινό μετάλλιο του Γύρου Λίμνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/08/2018, 19:24
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα μετάλλιο, θα λάβουν οι δρομείς όλων των αγώνων του Γύρου της Λίμνης, στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου

Ο δωδέκατος αγώνας θα έχει το μετάλλιο του Βαγγέλη Χαλκιά, δευτεροετή φοιτητή της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του οποίου η πρόταση επιλέχθηκε ανάμεσα στις προτάσεις των φοιτητών και φοιτητριών του εργαστηρίου Γλυπτικής της Σχολής, με την επιμέλεια του διδάσκοντα Χρήστου Σκαλκώτου.

Συνολικά, κατατέθηκαν δεκατρείς προτάσεις, οι οποίες αποτέλεσαν κομμάτι της μαθησιακής εργαστηριακής διαδικασίας στην ανάγλυφη σύνθεση, στο πλαίσιο του εργαστηρίου.

Όλες οι προτάσεις -μακέτες που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, σχεδιάζεται να εκτεθούν στο κοινό κατά την περίοδο διεξαγωγής του 12ου Γύρου Λίμνης.

«Αυτό που ήθελα, ήταν να καταφέρω να σπάσω τον κύκλο, να δημιουργήσω ένα διαφορετικό σχήμα. Μετά από πολλές μακέτες, τη μία μετά την άλλη, το κατάφερα», σημειώνει ο δημιουργός του μεταλλίου.

Η οργανωτική επιτροπή του Γύρου Λίμνης δηλώνει «περήφανη για την επιλογή της να δώσει ‘χώρο’ στους νέους καλλιτέχνες και, όπως καθ’ όλη την δωδεκάχρονη πορεία της διοργάνωσης, να προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, στηρίζοντας τους ανθρώπους, που ζουν και δημιουργούν στον τόπο μας».




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back