Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

Ήρθε ξανά ο καιρός για «Επιστροφή στο χωριό»

Εικόνα του άρθρου Ήρθε ξανά ο καιρός για «Επιστροφή στο χωριό»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/05/2022, 17:57
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παραγωγή «Επιστροφή στο χωριό» της γιαννιώτικης θεατρικής ομάδας «Σύνθεση» επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι. Πέρσι, η παράσταση είχε ανέβει στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ και σε πλατείες σε διάφορους Δήμους της Ηπείρου.

Φέτος, η παράσταση θα ανέβει και πάλι στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, στον «Φρόντζο», στις 18 Ιουνίου, στις 21:15.

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Δημήτρης Κατσάνος. Παίζουν: Αιμιλία Παγώνα, Κώστας Βενέτης, Ράνια Κλάπα, Νίκος Παπανικολάου, Αρετή Αγγέλη, Φωτεινή Κούτση, Αριστείδης Τσούκης, Ευγενία Ζεϊμπέκη. Η εικαστική επιμέλεια των σκηνικών είναι του Λουκά Λούκα.

Η κωμωδία χαρακτήρων παρακολουθεί την προσπάθεια μιας παμπόνηρης μοιρολογίστρας, να φέρει το γιο και την κόρη της από την Αθήνα πίσω στο χωριό για να ανοίξουν ένα… καθετοποιημένο γραφείο τελετών. Την απίθανη ομάδα… γέλιου συμπληρώνουν η ξινή εβραία νύφη της οικογένειας, η οποία δεν θέλει να επιστρέψει στο κατσικοχώρι, η κουτσομπόλα του χωριού και η αντίπαλη μοιρολογίστρα. Το κομφούζιο κορυφώνεται όταν ένας χωροφύλακας βραδείας καύσεως προσπαθεί να λύσει ταυτόχρονα τρεις υποθέσεις: αρχαιοκαπηλίας, ναρκωτικών και ενός πτώματος που εξαφανίστηκε με 4.000.000 ευρώ. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο αιωνόβιος παππούς με μαλάκυνση θυμάται ξαφνικά που υπάρχουν θαμμένες λίρες και ένα εξώγαμο εμφανίζεται από το πουθενά….

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικό: 8,00€ (Στην προπώληση 6,00€)

Μειωμένο: 6,00€ (Ισχύει για Φοιτητές, Ανέργους, ΑΜΕΑ και άτομα άνω των 65 ετών)

Παιδικό: 3,00€ (ισχύει για παιδιά ως 12 ετών)

Τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back