Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Ήπειρος Όλον» και οι 19 πρώτοι υποψήφιοι στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου «Ήπειρος Όλον» και οι 19 πρώτοι υποψήφιοι στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/03/2019, 20:02
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Tους πρώτους 19 υποψήφιους συμβούλους για την Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων παρουσίασε σήμερα σε αίθουσα του ξενοδοχείου Du Lac ο επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Όλον» και υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου με το ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Δημητρίου.

«Μπορεί όλοι μας να ξεκινούμε από διαφορετικές αφετηρίες αλλά η Ήπειρος έχει άμεση ανάγκη και απαιτεί υπερβάσεις, ακόμη και των πιστεύω μας, χωρίς παρωπίδες, προκαταλήψεις ή τεχνητούς διαχωρισμούς και διακρίσεις. Μέχρι τώρα όλα γινόταν με εφήμερες διαδικασίες και πράξεις. Γι’ αυτό και ελάχιστα πράγματα προχώρησαν, κι αυτά με μικρά βήματα και χωρίς σχέδιο και σαφή προσανατολισμό» τόνισε ο κ. Δημητρίου. 

Έδωσε δε μια «γεύση» των όσων  θα ακολουθήσουν, αν η παράταξη βρεθεί στην ηγεσία της Περιφέρειας Ηπείρου, δίνοντας προτεραιότητα στην κατάρτιση ενός επιχειρησιακού σχεδίου με βάθος δεκαετίας και με κοστολόγηση των δράσεων. «Για όλα αυτά, χρειαζόμαστε ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ. Πρέπει να ξεβολέψουμε κατεστημένες σχέσεις, γνωριμίες, συμφέροντα και βολέματα» είπε και πρόσθεσε ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να έχουν λόγο στην πολιτική της επόμενης μέρας. «Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε, που το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας συγκροτείται δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και σημασία στη συμμετοχή των νέων στα κοινά» υπογράμμισε. Πέρα από τους νέους, ο κ. Δημητρίου «στόχευσε» και στις γυναίκες, κάνοντας λόγο για την «ανάγκη του γυναικείου μυαλού».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος περιφερειάρχης παρουσίασε τους 19 πρώτους υποψήφιους, οι οποίοι, όπως είπε, «αποτελούν προσωποποιημένα παραδείγματα για την τήρηση των διακηρύξεων του συνδυασμού μας». Μεταξύ των πρώτων υποψηφίων που ανακοινώθηκαν, αρκετά γνωστά πρόσωπα που έχουν διαδρομή στον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Οι υποψήφιοι είναι:

-Αγγέλη Εβίτα, νηπιαγωγός

-Ανυφαντή Ιωάννα, εργαζόμενη στα ΕΛ.ΤΑ.

-Γιώτης Χρήστος, ηλεκτρολόγος μηχανικός και αντιπρόεδρος στο συμβούλιο του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων έργων Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας

-Γκάρτζιος Αναστάσιος, υπάλληλος στην εταιρία «Πίνδος», υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2015

-Δεβέκος Μιχαήλ, έμπορος

-Κασσαγιάννη (Μαίρη) Μαριγούλα, εκπαιδευτικός, μέλος Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μέλος στο Δ.Σ. της πανελλήνιας περιβαλλοντικής κίνησης «Καθαρός Καλαμάς»

-Κιτσανού Μαργαρίτα, γιατρός παθολόγος, υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009

-Κολιούσης Ευάγγελος, συνταξιούχος αστυνομικός, πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Ζίτσας

-Λάκκα Ελένη,  αρχιτέκτονας μηχανικός

-Λάνταβος Αλκιβιάδης, μηχανολόγος μηχανικός στη ΔΕΗ, αντιδήμαρχος Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, γραμματέας της Νομαρχιακής Κίνησης Ιωαννίνων του ΚΙΝΑΛ

-Λιούρης  Θεοχάρης, πτηνο-κτηνοτρόφος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Γενικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων

-Λυκοτραφίτης Ιωάννης, πολιτικός μηχανικός στην Περιφέρεια Ηπείρου και πρώην πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ηπείρου

-Μπέκας Σπυρίδων, λογιστής-φοροτεχνικός, αντιπρόεδρος Α.Ο. Γιάννινα, ιδρυτικό μέλος του Ναυτικού Ομίλου Παμβώτιδας.

-Ντούρος Ιωάννης, εκπαιδευτικός

-Πεπόνη Μαρία, δικηγόρος

-Στασσινού Ντόλυ, πτυχιούχος γαλλικής φιλολογίας

-Στόλης Στέφανος, υπάλληλος ΔΕΗ

-Τζαρούχης Θεόδωρος, μηχανολόγος μηχανικός

-Τσακούμης Ιωάννης, υπάλληλος Περιφέρειας Ηπείρου, τοπογράφος μηχανικός

Η  εκδήλωση έκλεισε με τον κ. Δημητρίου να απευθύνει πρόσκληση για την ανοιχτή συγκέντρωση της παράταξης στην Πρέβεζα, το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 18:30, στη Θεοφάνειο Αίθουσα, με ομιλήτρια την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back