Ημερίδα για το «ψηφιακό Δημόσιο»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/11/2018, 11:04

Ικανοποιημένοι έμειναν οι διοργανωτές της ημερίδας με θέμα «Ψηφιακή Διακίνηση και Διαχείριση Εγγράφων στους Φορείς Δημοσίου», που έγινε την περασμένη Τετάρτη στην ΠΕΔ.

 «Η Π.Ε.Δ. Ηπείρου μέχρι και σήμερα έχει διοργανώσει αρκετά επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες που απευθύνονται αποκλειστικά στα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης με στόχο την έγκαιρη, έγκυρη και εξειδικευμένη ενημέρωσή τους πάνω στις νέες θεσμικές αλλαγές αλλά και τις επακόλουθες διοικητικές διαδικασίες» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΕΔ Γιάννης Λώλος.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Καραπιπέρης, ειδικό στέλεχος αρμόδιας υπηρεσίας Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενημέρωσε για το νομοθετικό πλαίσιο και αναφέρθηκε στις ενέργειες προετοιμασίας, τις διαδικασίες και τις απαιτήσεις σε υποδομές εξοπλισμού που είναι απαραίτητες. Επίσης, ο Γιώργος Βιτσάκης, υπεύθυνος τμήματος Επεξεργασίας Πληροφορίας του Κέντρου Πληροφορικής Πανεπιστημίου Κρήτης παρουσίασε την εξειδικευμένη εφαρμογή / σουίτα υπηρεσιών «Polis Work Flow» που δημιούργησε η International Forum Training σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης για τη διαχείριση - ψηφιακή διακίνηση εγγράφων και την παρακολούθηση διαδικασίων για τους φορείς του δημοσίου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back