Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η μάχη της λακκούβας…

Εικόνα του άρθρου Η μάχη της λακκούβας…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/03/2018, 00:40
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η συνεχής βροχή των τελευταίων ημερών άφησε (κυριολεκτικά) ανοιχτά προβλήματα σε διάφορους δρόμους της πόλης. Οι λακκούβες, αγαπημένο… ταπεινό θέμα συζήτησης σε όλα τα κλιμάκια της κοινωνικής ζωής των Ιωαννίνων, ήρθαν και πάλι στο δημοτικό συμβούλιο. Πρώτος είπε τη λέξη ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Γκόντας, ενώ ο Άρης Μπαρτζώκας (Γιάννενα Τώρα) παρατήρησε ότι «οι επισκευαζόμενες λακκούβες πολύ συχνά παρουσιάζουν σύντομα την ίδια εικόνα».

Απαντήσεις έδωσε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και ο δημοτικός σύμβουλος Τάκης Νάστος. Ο κ. Μπέγκας αναγνώρισε ότι «το πρόβλημα είναι σημαντικό» και το χαρακτήρισε «μια κακή κληρονομιά από την ποιότητα των εργασιών». Πρόσθεσε ότι ο Δήμος προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, μίλησε για τις δύο τεχνικές αποκατάστασης (που όμως δεν δίνουν μόνιμη λύση) και κατέληξε: «Πρέπει να κάνουμε σωστά έργα από εδώ και πέρα». Μίλησε ειδικά για την ΚΑ’ Φεβρουαρίου, λέγοντας ότι μόλις ολοκληρωθούν τα έργα θα γίνει κανονική και ολοκληρωμένη ασφαλτόστρωση, πρόσθεσε επίσης την οδό Πανεπιστημίου, «για την οποία βρήκαμε τη χρηματοδότηση και θα κάνουμε πλήρη ασφαλτόστρωση».

Ο κ. Νάστος από την πλευρά του υπερασπίστηκε τα συνεργεία του Δήμου και αναφέρθηκε ονομαστικά στους εργαζόμενους που τα στελέχωσαν, χτες και σήμερα που οι βροχές κόπασαν, λέγοντας ότι δεν υπάρχει επαρκής αριθμός εργαζόμενων. «Από τα 137 αιτήματα που έλαβε η υπηρεσία, αντιμετώπισε τα 117, για δρόμους», κατέληξε.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back