ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Οι ντελιβεράδες έχουν να πουν πολλά για τις λακκούβες

Εικόνα του άρθρου Οι ντελιβεράδες έχουν να πουν πολλά για τις λακκούβες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/04/2023, 01:03
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Ο χώρος εργασίας μας είναι οι δρόμοι. Κι αυτοί είναι καρμανιόλες»: Αυτό αναφέρει το Πρωτοβάθμιο Σωματείο ντελιβεράδων-κούριερ Ιωαννίνων που περιγράφει στη συνέχεια όχι μόνο μια κακή κατάσταση, αλλά και επικίνδυνη για τη ζωή τoυ κάθε εργαζόμενου με μηχανάκι, στους δρόμους των Ιωαννίνων.

«Οι δρόμοι των Ιωαννίνων είναι σπαρμένοι από λακκούβες, χαντάκια, ρήγματα και κακοτεχνίες. Τα ατυχήματα που συμβαίνουν καθημερινά, σε συνδυασμό με τα ανύπαρκτα μέτρα προστασίας, δεν φαίνεται να ενδιαφέρουν ούτε τον Δήμο ούτε την Περιφέρεια ούτε τα αφεντικά φυσικά, που νοιάζονται μόνο για το κέρδος τους», αναφέρει το σωματείο.

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και ευαισθητοποίησης, το σωματείο διοργανώνει την Πέμπτη 27 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, συγκέντρωση και φωτογραφική έκθεση λακκούβας στο Δημαρχείο.

Σε ανάρτησή του στο facebook, το σωματείο προχωρά και σε μια ανάλυση των ειδών λακκούβας που συναντά κανείς στους δρόμους της πόλης: από την «απλή» λακκούβα και τη «γούρνα» μέχρι την «ανάποδη» και «ύπουλη» λακκούβα, καταθέτοντας μάλιστα και σχετικά παραδείγματα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back