Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η εικαστική πλευρά του Art Wave Festival

Εικόνα του άρθρου Η εικαστική πλευρά του Art Wave Festival
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/07/2018, 18:39
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την εικαστική πλευρά του 1ου Art Wave Festival προσπαθεί να υπενθυμίσει και να αναδείξει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, μετά το… άδοξο τέλος που είχε το μουσικό κομμάτι, που εκ των πραγμάτων ήταν και το πιο δυνατό.

Ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος εκτίμησε ότι τα όσα έγιναν (ή καλύτερα δεν έγιναν) «δεν μειώνουν την αξία του φεστιβάλ, ο οποίος έχει γίνει ένας τόπος συνάντησης εικαστικών καλλιτεχνών», εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι «του χρόνου θα έχουμε μια πιο άρτια εκδήλωση».

Στο εικαστικό κομμάτι λοιπόν, το Αrt Wave Festival υποδέχεται την έκθεση «Restless Waters» στο Σουφαρί Σεράι, στο Κάστρο των Ιωαννίνων. Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 18 Ιουλίου (καθημερινά 08:00-13:30) θα γίνουν σήμερα στις 18:00. Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κυρίως την Ιταλία.

Παράλληλα, στο Σπήλαιο Περάματος «τρέχει» από το Σάββατο 7 Ιουλίου η παρουσίαση video art έργων ιταλών καλλιτεχνών με την επιμέλεια της καθηγήτριας Σίλβια Γκράντι από το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια. Τα video art θα προβάλλονται μέσα στο σπήλαιο μέχρι τις 16 Ιουλίου.

*Στη φωτογραφία, ο υπεύθυνος της ομάδας διοργάνωσης Γιάννης Κοψίνης, η καθηγήτρια Σίλβια Γκράντι και ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος

ΣΧΟΛΙΑ
Janarti
Ο κ. Κοψινης έδωσε κάποια εξήγηση για την ματαίωση των συναυλιών; Πως ειμαι δυνατόν η εταιρία των Αγγελάκα-Χαινηδων να ματαιωσε προγραμματισμένες από καιρό συναυλίες;
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3