Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΔΩΔΩΝΗ στηρίζει τους πολύτεκνους του Δήμου Αθηναίων

Εικόνα του άρθρου Η ΔΩΔΩΝΗ στηρίζει τους πολύτεκνους του Δήμου Αθηναίων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/04/2020, 15:45
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου ΔΩΔΩΝΗ στο πλαίσιο της διαρκούς υλοποίησης δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με έντονο το συναίσθημα αλληλεγγύης, συμβάλλει στην στήριξη των αναγκών σίτισης του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), προσφέροντας προϊόντα για περισσότερες από 100 πολύτεκνες οικογένειες.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του συνεχούς κοινωνικού προγράμματος «Η Γεύση του Καλού» που εστιάζει στη διάδοση και εφαρμογή μοναδικών πράξεων καλού σκοπού και αγάπης, η ΔΩΔΩΝΗ προχωράει στην έμπρακτη στήριξη του Κ.Υ.Α.Δ.Α, προσφέροντας για 1 μήνα γαλακτοκομικά προϊόντα για την καθημερινή δωρεάν διάθεσή τους σε 136 πολυμελείς οικογένειες, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κόμβου αλληλοβοήθειας του Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κοινωνική αυτή προσφορά αφορά συνολικά στη διάθεση άνω του 1 τόνου γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών των πολυμελών οικογενειών και των παιδιών που φροντίζει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Σημειώνεται ότι η ΔΩΔΩΝΗ έχει ήδη προσφέρει σημαντική ποσότητα υλικού υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και παράλληλα στηρίζει εκατοντάδες ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες της Ηπείρου σε εβδομαδιαία βάση, μέσω της διάθεσης προϊόντων απευθείας στο σπίτι.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που καλούμαστε να ξεπεράσουμε ως χώρα και με την ευκαιρία της Ανάστασης του Χριστού, η οικογένεια της ΔΩΔΩΝΗ θέλει να συμβάλει έμπρακτα στη στήριξη της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας που ανήκουν σε ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες. Σαν εταιρεία, στόχος μας είναι να υποστηρίζουμε σταθερά ενέργειες εθελοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα και να είμαστε πάντα κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη, προσφέροντας 100% ελληνικά ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα οικογενειακό τραπέζι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back