Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η ΔΕΥΑΙ κάνει 1 ευρώ «ψηφιακή» έκπτωση

Εικόνα του άρθρου Η ΔΕΥΑΙ κάνει 1 ευρώ «ψηφιακή» έκπτωση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/07/2021, 10:22
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η ΔΕΥΑΙ κάνει έκπτωση 1 ευρώ (με ΦΠΑ) σε κάθε λογαριασμό, για τους καταναλωτές-τριες που έχουν κάνει εγγραφή στο ydata.eu και παίρνουν μόνο ψηφιακά το λογαριασμό τους. Αυτό, θα ισχύει μόλις δώσει την έγκρισή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

«Έτσι, ο καταναλωτής που λαμβάνει 6 λογαριασμούς το χρόνο (σύντομα αυτό θα ισχύει σε όλη την έκταση του Δήμου), θα έχει όφελος 7,44 € ετησίως» αναφέρει η ανακοίνωση του προέδρου της επιχείρησης, Άρη Μπαρτζώκα (σταλμένη όπως πάντα από το προσωπικό του mail).

Για την εγγραφή στο ydata.eu απαιτείται ένα e-mail και το pin το οποίο βρίσκεται στο επάνω μέρος του έντυπου λογαριασμού. H εγγραφή και η χρήση του ydata.eu είναι δωρεάν, μπορεί κανείς να συνδέσει πολλά υδρόμετρα και να παρακολουθεί τις ενδείξεις τους και την κίνηση όλων των λογαριασμών του. Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν στο 26510-54500 (εσωτ. 2091, 2093).

ΣΧΟΛΙΑ
Μάκης
καλά κι αυτά αλλα οι εργαζόμενοι θα γίνουν αλκοολικοί από τα τσίπουρα, δεν ενδιαφέρεται κανένας κριμα
Ioannitis
Το θέμα είναι ότι το Ydata σε καμία περίπτωση δεν είναι προσαρμοσμενο στα ελληνικά.. Μερικές φορές ο ηλεκτρονικός λογισμός έρχεται κατόπιν εορτής, αρκετές μέρες μετά την ημερομηνία λήξης πληρωμής. Αν επιχειρήσεις να πληρώσεις μέσα από το site, χαιρετίσματα...
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back