Η ΑΡΠΗ για την εξαγορά του ακινήτου της Spider

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/11/2018, 17:54

Η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο υπερασπίζεται τους εργαζόμενους της Spider, όχι όμως και την περιφερειακή αρχή, στο θέμα της εξαγοράς του ακινήτου του εργοστασίου. Εγκαλεί τις παρατάξεις που έσπευσαν να φέρουν αντιρρήσεις, λέγοντας ότι «η απόφαση του περιφερειάρχη να συμμετάσχει στους πλειστηριασμούς για να αγοράσει το ακίνητο της Spider στα Καρδαμίτσια είναι καθαρή ρουσφετολογική κίνηση στην προσπάθεια του μπροστά στις εκλογές που έρχονται να ψαρέψει κάποιους ψήφους». 

Προσθέτει δε ότι τις υπόλοιπες παρατάξεις «τις έπιασε τάχα ο πόνος για το δημόσιο χρήμα. Πού ήταν όλοι αυτοί όταν το Περιφερειακό Συμβούλιο ξόδευε τεράστια ποσά για την ενίσχυση του λεγόμενου «τουριστικού προϊόντος» (φυλλάδια, εκθέσεις ταξίδια, κ.λπ) σε όφελος των επιχειρηματιών του τουρισμού». 

Από την κριτική της ΑΡΠΗ δεν ξεφεύγει και το ΚΚΕ, λέγοντας ότι «ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί υπεύθυνους τους εργαζόμενους για τα δεινά που βιώνουν και τους καλεί να διεκδικήσουν τα χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του εργοδότη». 

Τέλος, διερωτάται: «Αλήθεια πως όταν πρόκειται να αναλάβουν να λειτουργήσει το αεροδρόμιο συμφωνούν όλοι (Δήμος και Περιφέρεια) και όταν πρόκειται για τους εργάτες δεν μπορούν και κραυγάζουν ‘εμείς δεν θα γίνουμε επιχειρηματίες’;»



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back