ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Google: Επιστροφή στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Google: Επιστροφή στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/06/2023, 17:42
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

H Google Hellas επιστρέφει στα Γιάννενα για μια εκδήλωση, στο πλαίσιο του προγράμματός της Grow with Google, μια σειρά δραστηριοτήτων, σεμιναρίων, εργαλείων και πιστοποίησεων για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να προβληθεί μια επιχείρηση, μέσω του διαδικτυακού κολοσσού.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 19 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι, στην ισόγεια αίθουσα του δημαρχείου και σύμφωνα με τον Δήμο Ιωαννιτών, «σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας των δύο οργανισμών για ένα πρόγραμμα δωρεάν εκπαίδευσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων τουρισμού και λιανικού εμπορίου σε ψηφιακές δεξιότητες».

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την πλατφόρμα, εδώ.

Η Google δεν έρχεται πρώτη φορά στα Γιάννενα. Το 2018 είχε κάνει μια αντίστοιχη εκδήλωση, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο τότε της πλατφόρμας Grow Greek Tourism Online.

Το καλοκαίρι του 2018, η Ελλάδα είχε γίνει μέλος του Digital Skills and Jobs Coalition, στο πλαίσιο του οποίου είχε συναφθεί και η συνεργασία Περιφέρειας Ηπείρου-Google.

Το 2019 η Google επανήλθε, με την υποστήριξη της ΔΑΣΤΑ/Μoνάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Στην εκδήλωση της Δευτέρας, θα υπάρχει το κλασικό format με παρουσίαση πλατφόρμας, εργαλείων, σεμιναρίων και εξατομικευμένες συναντήσεις με online advisors της Google.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back