Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Γιάννενα Τώρα»: Επόμενη στάση Καλλιθέα

Εικόνα του άρθρου «Γιάννενα Τώρα»: Επόμενη στάση Καλλιθέα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/03/2018, 19:59
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη δέσμευση προς τους κατοίκους της Καλλιθέας ότι θα αναδείξει τα προβλήματα της συνοικίας της πόλης των Ιωαννίνων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στο δημοτικό συμβούλιο θέλει να τηρήσει η δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» με επικεφαλής τον Άρη Μπαρτζώκα.

Και ξεκίνησε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπου απέστειλε σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στη συνάντηση που είχε η παράταξη με την πρόεδρο Μιράντα Βλάχου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις σημειώσεις που κράτησε η παράταξη, τους κατοίκους της περιοχής τους απασχολούν η επαρκής προστασία του περιαστικού άλσους των Ιωαννίνων, η κατάσταση στους δρόμους, η ελλιπής πρόσβαση των ΑμεΑ και η μεγάλη απόσταση από την οποία απέχει το πλησιέστερο ΚΑΠΗ. Τονίστηκε επίσης και το ζήτημα ενός εγκαταλελειμμένου παλαιού βιομηχανικού κτιρίου που βρίσκεται στην περιοχή, για το οποίο οι κάτοικοι φοβούνται ότι θα γίνει εστία παραβατικότητας.

Η παράταξη επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι «τα προβλήματα σε μεγάλο βαθμό προέρχονται από την αδιαφορία ή και την αδράνεια των υπευθύνων που καλούνται να τα διαχειριστούν». 

Μετά την καταγραφή των προβλημάτων, η παράταξη έβγαλε και την απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back