ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η δύσκολη μάχη του σταυρού για τον Άρη Μπαρτζώκα

Εικόνα του άρθρου Η δύσκολη μάχη του σταυρού για τον Άρη Μπαρτζώκα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/10/2023, 20:43
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα από τα σημαντικά στελέχη της δημοτικής αρχής Ιωαννίνων, ο Άρης Μπαρτζώκας, δεν τα πήγε και  περίφημα στους σταυρούς προτίμησης.

Ο κ. Μπαρτζώκας, καθηγητής Μετεωρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον σταυρό για πρώτη φορά, καθώς στις εκλογές του 2015 και του 2019 είχε εκλεγεί ως επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Τώρα». Μιας παράταξης της οποίας ο επίλογος γράφηκε φέτος το καλοκαίρι όταν έγινε η συγχώνευση με την παράταξη του Δημήτρη Παπαγεωργίου «Γιάννενα-Νέα Εποχή».

Κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο, τα «Γιάννενα Τώρα» προχώρησαν σε σύμπραξη με την παράταξη «Γιάννενα-Νέα Εποχή». Ο κ. Μπαρτζώκας έγινε πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ και ο Δημήτρης Πάνου, ο δεύτερος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Γιάννενα Τώρα», έγινε πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ.

Και ενώ ο κ. Πάνου τα πήγε καλά (ομολογουμένως, όντας σε ένα πιο... φιλικό για τον πολιτη πόστο, αυτό του ΟΚΠΑΠΑ, σε σύγκριση με τη ΔΕΥΑΙ), ο πρώην επικεφαλής παράταξης κ. Μπαρτζώκας βρίσκεται στη 12η θέση της σταυροδοσίας με 358 ψήφους -η διαδικασία της ενσωμάτωσης των σταυρών δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι σε σημαντικό βαθμό.

Αυτό σημαίνει ότι ο κ. Μπαρτζώκας, αν δεν εκλεγεί δήμαρχος ο Δημήτρης Παπαγεωργίου την ερχόμενη Κυριακή, δεν θα βρίσκεται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3