ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Γιάννενα-Λάρνακα ξανά

Εικόνα του άρθρου Γιάννενα-Λάρνακα ξανά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/04/2019, 17:31
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου Θωμά Μπέγκα, παρουσία του αντιδημάρχου Νίκου Γκόλα και των εκπροσώπων της (νέας διοίκησης της) TUS, κ.. Τάττη και Ταουκτσή, επισφράγισε την επανέναρξη των πτήσεων Γιάννενα-Λάρνακα, οι οποίες είχαν διακοπεί πριν από μερικούς μήνες.

Η εταιρία άλλαξε διοίκηση και μια από τις δύο πρώτες πτήσεις της θα είναι προς Γιάννενα. Λογικό, καθότι η γραμμή είχε κρατήσεις, ωστόσο η εταιρία αντιμετώπιζε άλλης φύσης προβλήματα.

«Συζητήσαμε τις προοπτικές» τόνισε ο κ. Μπέγκας μετά τη συνάντηση, προσθέτοντας ότι η εταιρία έχει σχεδιασμό από το μηδέν και ότι είναι σημαντικό ότι αυτός «ξεκινάει από τα Γιάννενα».

Οι εκπρόσωποι της εταιρίας ευχαρίστησαν ιδιαίτερα για το καλωσόρισμα και τόνισαν ότι η TUS έχει ήδη δρομολόγιο προς Τελ Αβίβ. Ο κ. Γκόλας στη συνέχεια είπε ότι η εταιρία έχει φροντίσει ώστε τα δύο δρομολόγια, Γιάννενα-Λάρνακα και Λάρνακα-Τελ Αβίβ έχουν προγραμματιστεί κοντά χρονικά, ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν ως «ανταπόκριση». Το επίδικο φυσικά είναι η τουριστική κίνηση από Ισραήλ προς τα Γιάννενα. Στην προηγούμενη φάση της, η εταιρία είχε προαναγγείλει απευθείας πτήση, χωρίς αυτή πάντως να «πετάξει» ποτέ.  Ωστόσο, οι εκπρόσωποι της εταιρίας τόνισαν ότι ο σχεδιασμός δεν σταματάει και για νέες πτήσεις.

«Είναι θέμα χρόνου να μεγαλώσει το δίκτυο πτήσεων» στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, τόνισε ο κ. Γκόλας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back