Gender reveal party: Τι δώρο να επιλέξετε

Εικόνα του άρθρου Gender reveal party: Τι δώρο να επιλέξετε
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/02/2023, 00:51

Ήρθε η στιγμή που περιμένατε τόσο καιρό…το αγαπημένο σας ζευγάρι διοργανώνει ένα ξέφρενο πάρτι για να αποκαλύψει το φύλο του μωρού που πρόκειται να φέρει στον κόσμο. Η στιγμή σίγουρα είναι μαγική και θέλετε να την κάνετε ακόμη πιο ιδιαίτερη με τον δικό σας τρόπο, που δεν είναι άλλος από ένα υπέροχο δώρο. Τι και αν δεν έχετε ιδέα τι να τους προσφέρετε, βρείτε παρακάτω 4 μοναδικές ιδέες που δεν πρόκειται να τους αφήσουν ασυγκίνητους.

Βρεφικά ρούχα 

Αν υπάρχει μια κατάλληλη στιγμή που μπορείτε να δωρίσετε ρούχα στους μέλλοντες γονείς είναι τώρα. Θεωρούμε πως είναι αρκετά νωρίς ώστε να μην έχουν προμηθευτεί τα πάντα από το συγκεκριμένο είδος και θα έχετε αρκετές επιλογές για να διαλέξετε ό,τι σας αρέσει. Εμείς σας προτείνουμε να κινηθείτε σε βρεφικά ρουχαλάκια, όπως φορμάκια ή ζακετάκια και να επιλέξετε ουδέτερα χρώματα που θα φορεθούν είτε το μωρό είναι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι, είτε ένα αξιολάτρευτο αγοράκι.  

Βρεφικά έπιπλα

Έχετε αποφασίσει ότι θέλετε να διαθέσετε ένα ανεβασμένο budget για να κάνετε ένα μοναδικό δώρο στους αγαπημένους σας φίλους που θα τους λύσει τα χέρια στην νέα πραγματικότητά τους με το μωρό; Τότε τα βρεφικά έπιπλα είναι ό,τι πιο χρήσιμο μπορείτε να τους προσφέρετε. Επικοινωνήστε μαζί τους και ρωτήστε τους αν έχουν έλλειψη σε κούνια και πάντες κούνιας  https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/pillows-bumpers/, καρότσι, καθισματάκι για το αυτοκίνητο, βρεφικό μπανάκι ή αλλαξιέρες https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/changing/ και βεβαιωθείτε ότι δεν θα τους αγοράσετε κάτι που ήδη έχουν. Εναλλακτικά αν θέλετε το δώρο σας να είναι έκπληξη, μπορείτε να τους προσφέρετε κάποια δωροκάρτα σε ένα κατάστημα επίπλων με πολλές επιλογές και να τους δώσετε την ευκαιρία να επιλέξουν οι ίδιοι τι είναι αυτό που έχουν ανάγκη για το μωρό τους.

Φυλαχτά 

Ευχηθείτε στους μέλλοντες γονείς καλοτυχία για το μωρό τους προσφέροντάς τους ένα φυλαχτό. Στα καταστήματα θα βρείτε δεκάδες επιλογές σε εντυπωσιακά φυλαχτά, ωστόσο εμείς θα σας προτείναμε να κινηθείτε σε κάποια χρυσή παραμάνα με σταυρουδάκι που θα μπορούν οι γονείς να τοποθετήσουν στην κούνια ή το καρότσι του μωρού. Μπορείτε ακόμη να αναζητήσετε χρυσές ταυτότητες – βραχιολάκια πάνω στις οποίες θα μπορέσουν αργότερα οι γονείς να χαράξουν το όνομα του παιδιού. Τα χρυσά κοσμήματα και φυλαχτά είναι σίγουρα ένα εντυπωσιακό δώρο, αλλά και ένα αναμνηστικό που θα μείνει για πάντα!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back