Λυκ πίσω
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Εξώφυλλο #310

Εικόνα του άρθρου Εξώφυλλο #310
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/07/2024, 08:10
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Διαβάστε στο «Εξώφυλλο» που κυκλοφορεί σήμερα, Κυριακή 21 Ιουλίου 2024. Το εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών αν και ξαναήρθε στο προσκήνιο με αφορμή την αντιπαράθεση του συλλόγου εργαζόμενων και της δημοτικής αρχής για τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο εργασίας μας υπενθύμισε και ένα νέο σίριαλ με γενικό τίτλο «Μια επταετία ‘φαγούρας’» για την απομάκρυνσή του, αφού το να αλλάζεις λάδια οχημάτων δίπλα στη λίμνη δεν είναι και ό,τι… περιβαλλοντικό. Το πρώτο επεισόδιο για τη μεταφορά του «παίχτηκε το 2010, συνεχίστηκε το 2017 και, όπως συμβαίνει με τις καλές σειρές, μετά από ανατροπές, αλλαγές ηγεσιών και άγονους διαγωνισμούς, το εργοτάξιο παραμένει εκεί.

Σε άλλα θέματα, υπάρχει η ατζέντα με όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις τις εβδομάδας στα Γιάννενα. Και στη μόδα είναι οι βιογραφικές κινηματογραφικές ταινίες σας παρουσιάζουμε τις 10 από αυτές που έχουν γυριστεί μέχρι σήμερα.

Τριάντα δύο χρόνια πριν, στις 21 Ιουλίου του 1992, οι Sonic Youth κυκλοφορούν το Dirty, το έβδομο ολοκληρωμένο στούντιο άλμπουμ και το δεύτερο διπλό άλμπουμ.

Ένα σχέδιο που επιτρέπει την ανάπτυξη αμερικάνικων πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στη Γερμανία προκάλεσε επαίνους και επιφυλάξεις, καθώς οι υποστηρικτές του δήλωσαν ότι καθιστά την Ευρώπη ασφαλέστερη και οι επικριτές του προειδοποιήσαν ότι θα μπορούσε να προκαλέσει ανταγωνισμό με τη Ρωσία και να πυροδοτήσει μια νέα κούρσα εξοπλισμών.


Μπορείτε να το κατεβάσετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο: exofyllo310-210724.pdf

Επίσης, μπορείτε να στηρίξετε τον Τύπο με μια συνδρομή εδώ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back