ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Γάλα είναι…»

Εικόνα του άρθρου «Γάλα είναι…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/05/2018, 17:39
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Η «Δωδώνη» γιορτάζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος και προσκαλεί το κοινό να επισκεφτεί το microsite www.tasteofgood.gr/milkday, να δώσει τη δική του απάντηση στην ερώτηση «Γάλα σημαίνει…» και να βοηθήσει στη συλλογή και διάθεση 1.000 λίτρων φρέσκου γάλακτος «Δωδώνη» για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα.  

«Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν, μέσα από αληθινές ιστορίες ανθρώπων, την Γεύση του Καλού, την Γεύση της ’Δωδώνη’, βασικό συστατικό της οποίας είναι το γάλα» αναφέρει η επιχείρηση.

Ως και τις 4 Ιουνίου, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα «να δημιουργήσουν τον δικό τους ύμνο στο γάλα και να λάβουν μέρος στην κλήρωση» και να κερδίσουν προϊόντα της γαλακτοβιομηχανίας, στηρίζοντας ταυτόχρονα τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Παράλληλα και φέτος, την Παρασκευή 1η Ιουνίου, προωθητικές ομάδες της εταιρίας θα βρίσκονται από τις 12:00 μέχρι και τις 20:00 στις πλατείες Συντάγματος και Νέας Σμύρνης στην Αθήνα, στην πλατεία Μαβίλη στα Γιάννενα, καθώς και στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back