Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Γ. Ζάψας για το υπόμνημα του κ. Καχριμάνη

Εικόνα του άρθρου Γ. Ζάψας για το υπόμνημα του κ. Καχριμάνη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/05/2019, 21:52
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην… αντεπίθεση περνά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου Γιώργος Ζάψας, με αφορμή την ανακοίνωση του νυν και εκ νέου υποψήφιου περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη για το νέο κλειστό γυμναστήριο που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στα Γιάννενα.

Ο κ. Καχριμάνης, με ανακοίνωσή του, επικαλέστηκε υπόμνημα που είχε δώσει στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και το οποίο περιείχε στοιχεία από τον φάκελο της μελέτης για το κλειστό γυμναστήριο στον Βοτανικό.

Για τον κ. Ζάψα, ο κ. Καχριμάνης «μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού, επέλεξε να εμφανίσει την υπόθεση της κατασκευής του γηπέδου αυτού, σε οικόπεδο του δήμου Ιωαννιτών στον Βοτανικό, ως ένα δικό του –και πάλι- επίτευγμα, χάρη στο υπόμνημα που παρέδωσε πριν από λίγες ημέρες  στον υφυπουργό Αθλητισμού». Υπενθυμίζει επίσης ότι η μελέτη είχε εκπονηθεί από την τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων πριν από μια δεκαετία τουλάχιστον.

«Είμαστε βέβαιοι πως στα συρτάρια της απερχόμενης περιφερειακής αρχής υπάρχουν πολλοί φάκελοι και μελέτες για έργα που έχει ανάγκη ο τόπος. Θα προτιμούσαμε όμως να είναι πάντα πάνω στο τραπέζι της διεκδίκησης από το κεντρικό κράτος και να μην ανασύρονται για λόγους εντυπωσιασμού. Η Ήπειρος και οι Ηπειρώτες δεν έχουν άλλο χρόνο για χάσιμο» τονίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Ζάψας.


* Φωτογραφία αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back