Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

Γ. Μήτσης κατά Δημ. Δημητρίου

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/01/2022, 13:46

Την παραίτηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρη Δημητρίου ζητάει ο α’ αντιπρόεδρος και επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» Γιάννης Μήτσης, με αφορμή τον φετινό προϋπολογισμό.

Η παράταξη του κ. Μήτση καταψήφισε τον προϋπολογισμό, με το σκεπτικό ότι «καταδεικνύει με τον πλέον καθαρό και αντικειμενικό τρόπο την ανυπαρξία της διοίκησης σε όραμα και ελπίδα για το μέλλον του επιχειρείν στο νομό μας. Αν εξαιρέσουμε τα προγράμματα, όλος ο υπόλοιπος προϋπολογισμός βρίσκεται στα όρια της απλής λειτουργίας του Επιμελητηρίου, με έμφαση σε κάποιους κωδικούς σε ‘άρτον και θεάματα’. Είναι αντιαναπτυξιακός και αντιεπενδυτικός με εξαίρεση τον κωδικό 412, ο οποίος ζητά πρόσληψη μηχανικού για το νέο κτήριο του Επιμελητηρίου, χωρίς αυτό να φαίνεται πουθενά στους επιμέρους κωδικούς ανέγερσης κλπ, χωρίς να υπάρχει κτίριο».

Ο κ. Μήτσης αναφέρει ακόμη ότι ο προϋπολογισμός του 2022 ψηφίστηκε με τη διπλή ψήφο του κ. Δημητρίου, «χωρίς να δοθεί το δικαίωμα ψήφου σε νεοεισερχόμενο μέλος του Δ.Σ. για τυπικούς λόγους».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back