Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Φτιάξτε μια ομάδα στο facebook και συναντήστε τον αντιδήμαρχο

Εικόνα του άρθρου Φτιάξτε μια ομάδα στο facebook και συναντήστε τον αντιδήμαρχο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/04/2018, 18:19
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με τη συντονιστική επιτροπή της ομάδας «Γιάννενα-πόλη ελεύθερη από καπνό σε εσωτερικούς χώρους» που συστήθηκε αρχικά στο facebook, είχε ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας. Θέμα ήταν η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, αλλά και οι «οι δυνατότητες συνεργασίας που υπάρχουν μεταξύ της ομάδας και του Δήμου».

Ο κ. Γκόλας ενημέρωσε, «απαντώντας σε σχετική πρόταση της ομάδας» όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου, ότι τις επόμενες μέρες θα είναι δυνατές οι καταγγελίες μέσω διεύθυνσης email που θα συνδεθεί με τη Δημοτική Αστυνομία. «Μέσω του ίδιου e-mail, ο πολίτης θα μπορεί να ενημερώνεται και για την πορεία της καταγγελίας, της πρότασης ή της παρατήρησής του» αναφέρει η ανακοίνωση.

Κοινή εντύπωση που προέκυψε από τη συνάντηση είναι ότι έχει γίνει σημαντική πρόοδος στην εφαρμογή του νόμου με τους περισσότερους επαγγελματίες και πελάτες να τον εφαρμόζουν. «Παρόλα αυτά, υπάρχει ακόμη σημαντικό περιθώριο βελτίωσης, ιδιαίτερα σε ημέρες και ώρες που η επιστασία από τα αρμόδια όργανα μειώνεται» αναφέρει η ανακοίνωση. Κάπου εκεί… υπεισέρχεται η νέα ηλεκτρονική διεύθυνση καταγγελιών και παρατηρήσεων.

Ο κ. Γκόλας και οι εκπρόσωποι της ομάδας δεσμεύτηκαν «ότι θα βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία, ώστε οι κάτοικοι της πόλης και οι επισκέπτες, να απολαμβάνουν καθαρή ατμόσφαιρα σε όλους τους δημόσιους χώρους και τα καταστήματα στα όρια του Δήμου Ιωαννιτών».



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back