Λυκ πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φτιάξτε το δικό σας καναπέ

Εικόνα του άρθρου Φτιάξτε το δικό σας καναπέ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/01/2020, 11:50
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με κρύο. Στα SOFASHOP, είδη των οποίων θα βρείτε στα Πήχας Office & Furniture στο 6ο χλμ Ιωαννίνων-Αθηνών, όμως,  περιμένουν οι πιο hot εκπτώσεις του χειμώνα.

Αναζητείστε στα SOFASHOP τις πιο όμορφες προτάσεις που θα  ανανεώσουν και θα δώσουν νέα πνοή και φρεσκάδα στην καθημερινότητα. Οι εκπτώσεις που θα βρείτε στα SOFA SHOP φτάνουν έως το -30%, καθώς επίσης και + 5% extra έκπτωση σε επιλεγμένα υφάσματα.

Στα SOFASHOP έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον καναπέ σας, ακριβώς όπως τον έχετε φανταστεί... Εμπνευστείτε και δημιουργήστε σε 5 απλά βήματα και μόνο από 299 €  Επιλέξτε μέσα από 40 μοναδικά σχέδια, απεριόριστες διαστάσεις και περισσότερα από 1.000 υφάσματα και χρώματα. Μπορείτε να φτάσετε… στα άκρα, επιλέγοντας μέσα από δεκάδες σχέδια τα πόδια του καναπέ σας, μέχρι και το πόσο σκληρά ή μαλακά θα είναι τα μαξιλάρια του.

Όλοι οι σκελετοί των προϊόντων της Sofashop κατασκευάζονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές από ξύλο φουρνιστής οξιάς, ένα μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα που κάνει τη διαφορά.

Επίσης, η αδιαπραγμάτευτη αντοχή των προϊόντων υπογράφεται με δεκαετή εγγύηση ποιότητας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back