Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΘΕΑΤΡΟ

«Frida» στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα

Εικόνα του άρθρου «Frida» στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/05/2017, 01:12
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο μήνας ερασιτεχνικής θεατρικής δημιουργίας του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, συνεχίζεται με την Ερασιτεχνική Σκηνή του δημοτικού θεάτρου να παρουσιάζει το έργο «Frida in the mirror» για τρεις παραστάσεις, από αύριο 26 Μαΐου έως την Κυριακή 28 Μαΐου, στις 21:00, στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα.

«Μια θεατρική παράσταση που μας καλεί να γνωρίσουμε την διάσημη ζωγράφο Frida Kahlo μέσα από αληθινά γεγονότα της ζωής της. Μια ζωή επώδυνη αλλά γεμάτη πάθος […] Μέσα από σωματικούς αυτοσχεδιασμούς και σε αλληλεπίδραση με το κοινό, δύο γυναίκες ενσαρκώνουν την Frida Kahlo ρίχνοντας φως σε διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα της σε κάθε σκηνή, σαν να συνομιλούν με το είδωλο τους στον καθρέφτη. Σε μια σύγχρονη πολυπρισματική αλλά και ποιητική προσέγγιση, μας ταξιδεύουν στον σουρεαλισμό, στη ζωγραφική, στον έρωτα, στην επανάσταση και στην απόλυτη αγάπη, μετατρέποντας τον εξωτερικό χώρο του Αρχοντικού Πυρσινέλλα σε μεξικάνικη αυλή» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τη σκηνοθεσία έχει κάνει η Χρυσάνθη Παπαγεωργίου. Παίζουν η Κατερίνα Γιαννακοπούλου και η Ζωή Πλαχούρα.  Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών η παράσταση θα γίνει στο Θέατρο «Καμπέρειο». Τηλ. κρατήσεων: 2651025670 και 6972445708.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back