ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φίλαθλοι ΠΑΣ: «Έχετε αποκόψει την ομάδα από την πόλη»

Εικόνα του άρθρου Φίλαθλοι ΠΑΣ: «Έχετε αποκόψει την ομάδα από την πόλη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/02/2018, 10:56
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρά τις προσεκτικές ανακοινώσεις του ΠΑΣ και του κύριου όγκου των οργανωμένων οπαδών, τα πράγματα δεν είναι και πολύ ήσυχα στην εξέδρα, ειδικά μετά τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής. Μέλη του φόρουμ των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννενα και φίλαθλοι που αναφέρονται στο pas.gr με ανακοίνωσή τους εγκαλούν τη διοίκηση του ΠΑΣ για τους χειρισμούς της, σε ό,τι αφορά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αφού διευκρινίζουν ότι είναι υπέρ της ελεύθερης μετακίνησης, τονίζουν ότι «όταν υπάρχουν προηγούμενα, δεν έπρεπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να  συμφωνήσει να παραδώσει το πέταλο (που μόλις είχε συνεφέρει από την περυσινή …φιλοξενία) στους οπαδούς του ΠΑΟΚ κι ενώ όλοι γνωρίζαμε ότι δεν θα περιορίζονταν οι φιλοξενούμενοί μας μόνο σ’ αυτό».

Εγκαλούν και την αστυνομία, με σκωπτικό ύφος για το επιχείρημα ότι ουσιαστικά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αφέθηκαν να μπούνε στο γήπεδο, για να μη δημιουργήσουν επεισόδια στην πόλη. «Ευτυχώς δηλαδή που το ρολόι της πλατείας, είναι ακόμη στη θέση του, γιατί οι κλοπές σε καταστήματα της πόλης δεν αποφεύχθηκαν απ τους οπαδούς που περιφέρονταν στα Γιάννενα ώρες μετά το παιχνίδι». Καταστηματάρχες και κυρίως, περιπτερούχοι των Ιωαννίνων κάνουν λόγο για αρκετές κλοπές την Κυριακή, σε κάποιες περιπτώσεις και απειλές από οπαδούς των φιλοξενούμενων.

«Ευτυχώς χάσαμε. Απλά και κατανοητά, αν κερδίζαμε θα καιγόταν και το Μιτσικέλι» τονίζουν και βάλουν κατά του κ. Χριστοβασίλη: «Αποδεικνύεστε για άλλη μια φορά λίγος. Το ‘Εδώ είναι Ζωσιμάδες’, αλλά και το ‘Για την Πόλη και το Σήμα στη φανέλα’, κενό γράμμα τα κάνατε με αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Έχετε αποκόψει την ομάδα από την πόλη» τονίζουν και συμπληρώνουν: «Ακούμε σήμερα ότι ζητήθηκε εκ μέρους σας να μη ξεκινήσει το παιχνίδι. Αν ισχύει, είδατε το προφανές! Γιατί (όπως λένε οι δημοσιογράφοι) δεν καταγράφεται στην έκθεση αυτό; Γιατί δεν κάνατε και το προφανέστερο, μη κατεβάζοντας την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, αδιαφορώντας για τυχόν κυρώσεις, ώστε και αυτή και τους φιλάθλους της να προστατέψετε και κυρίως, να κρατήσετε την αξιοπρέπεια όλων μας ψηλά;».

Τέλος, τον κατηγορούν για «συμπλεύσεις» λέγοντας ότι «την αγάπη μας για την ομάδα δεν μπορείτε να την αγγίξετε, όμως έχετε κατορθώσει μία έδρα για την οποία μιλούσε όλη η Ελλάδα να την κάνετε έρμαιο στις ορέξεις κάθε επίδοξου ‘εξυγιαντή’ και να την αδειάσετε».





ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back